Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Admiral Copenhagen ,  Danmark

Hotel Admiral

Copenhagen,  Danmark

Omgitt av vann i bydelen Frederiksstaden i København, finner du Hotel Admiral. Hotellet ligger perfekt til i forhold til byens kultur- og underholdningstilbud. Her får du en god natts søvn i sjarmerende hotellrom og deilig mat i hotellets restauranger.

Hotel Admiral 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Standard dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer map
Vårt Standard dobbeltrom er på 20 m2 og fungerer som et godt valg for de som ønsker et enkelt dobbeltrom med alt dette innebærer, men som likevel ikke vil gå på akkord med komfort, kvalitet og flotte omgivelser. Rommet er i skandinavisk design og har utsikt over byens vakre gamle bygninger. Sengen er 180 x 200 cm og rommet er utstyrt med klimaanlegg, ventilasjonssystem, minibar, safe, stor TV mm.
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer map
Vårt Superior dobbeltrom er et opplagt valg for de som ønsker et dobbeltrom hvor detaljene er ivaretatt, og hvor rommet er litt utenom det vanlige. Rommet er på 27 m2 og vender ut mot Toldbodgade og byens vakre gamle bygninger. Rommet er innredet med tanke på gjesten, og danner grunnlaget for et autentisk København-opphold. Sengen er 180 x 200 cm og rommet er utstyrt med klimaanlegg, ventilasjonssystem, minibar, safe, stor TV mm.
 • Røyking ikke tillatt
 • Superiorrom
Se priser og tilgjengelighet

Superior to enkeltsenger Maks 2 personer

Les mer map
Vårt Superior dobbeltrom med enkeltsenger er et opplagt valg for de som ønsker et dobbeltrom hvor detaljene er ivaretatt, og hvor rommet er litt utenom det vanlige. Vårt Superior rom er på 27 m2 og vender ut mot Toldbodgade og byens vakre gamle bygninger. Rommet er innredet med tanke på gjesten, og danner grunnlaget for et autentisk København-opphold. Rommet har to 90 cm brede senger, er utstyrt med air condition, ventilasjonssystem, minibar, safe, stor TV mm.
 • Røyking ikke tillatt
 • Superiorrom
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer map
Vårt Deluxe dobbeltrom er et opplagt valg for de som ønsker maksimal komfort og lyden av rolig bølgeskvulp fra vannet. Med det store vinduet som inviterer dagslys inn i rommet, byggets historiske, vakre trebjelker, og severdigheter som Operahuset og Skuespillhuset i sikte, danner rommet grunnlaget for en ekte Københavnovernatting. Sengen er 180 x 200 cm og rommet er utstyrt med klimaanlegg, ventilasjonssystem, minibar, safe, stor TV mm.
 • Røyking ikke tillatt
 • Deluxe-rom
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe dobbeltrom (enkeltsenger) Maks 2 personer

Les mer map
Vårt Deluxe dobbeltrom med enkeltsenger er et opplagt valg for de som ønsker maksimal komfort og lyden av rolig bølgeskvulp fra vannet. Med det store vinduet som inviterer dagslys inn i rommet, byggets historiske, vakre trebjelker, og severdigheter som Operahuset og Skuespillhuset i sikte, danner rommet grunnlaget for en ekte Københavnovernatting. Rommet har to 90 cm brede senger og er utstyrt med klimaanlegg, ventilasjonsanlegg, minibar, safe, stor TV mm.
 • Røyking ikke tillatt
 • Deluxe-rom
Se priser og tilgjengelighet

Tower Suite Maks 2 personer

Les mer map
Våre Tower Suiter i 6. etasje på 40-50 m2 er hotellets største, og ligger med 180 graders utsikt over Københavns havn. De store vinduene inviterer dagslys og byens vakre severdigheter inn i rommet. Den store sengen på 180x200 cm med allergivennlige dyner og puter er plassert i hjertet av rommet. Klimaanlegget og ventilasjonssystemet setter den perfekte temperaturen hele året. Suiten er også utstyrt med en stor TV med innebygd Chromecast og Bluetooth, en velfylt minibar og skrivebord og stol. Suitens gang er innredet med speilgarderobe som åpner opp til strykebrett og strykejern, safe og skohorn, samt kleshengere og hyller for bagasjen. Badet er utstyrt med dusjkabinett med regndusj og stort badekar og Bluetooth-høyttalere samt badeprodukter fra Aamanns Botanical Senses og hårføner. Det er også en badekåpe og tøfler til fri bruk. Sammenhengende rom er mulig.
 • Røyking ikke tillatt
 • Suite
Se priser og tilgjengelighet

Duplex Loft Maks 2 personer

Les mer map
Vår unike Duplex Loft er på hele 33 m2 fordelt på to etasjer, med en trapp som perfekt deler soveoasen med en dobbeltseng på 180 x 200 cm med allergivennlige dyner og puter øverst, fra den koselige sittegruppen nederst. Klimaanlegget og ventilasjonssystemet gir akkurat den rette temperaturen hele året. Badet er bl.a. innredet med dusjkabinett, hårføner og toalettartikler fra Aamanns Botanical Senses. Med sin betydelige historie og spennende arkitektur danner rommet, og hotellet generelt, en spesiell ramme for et annerledes hotellopphold, i hjertet av København. Her har du utsikt over Københavns havn eller byens hustak, og det er mulighet for å jobbe ganske uforstyrret, nyte romservice eller slappe av. I tillegg er rommet et opplagt sted å innkvartere familien, da sovesofaen i underetasjen kan huse to barn for natten.
 • Røyking ikke tillatt
 • Deluxe-rom
Se priser og tilgjengelighet

Suite Maks 2 personer

Les mer map
Våre suiter i 6. etasje er 40 m2 og har utsikt over Københavns havn og Operahuset. De store vinduene inviterer dagslys og byens vakre severdigheter inn i rommet. Den store sengen på 180 x 200 cm med allergivennlige dyner og puter er plassert i hjertet av rommet. Klimaanlegget og ventilasjonssystemet setter den perfekte temperaturen hele året. Suiten er også utstyrt med en stor TV med innebygd Chromecast og Bluetooth, en velfylt minibar og skrivebord og stol. Suitens gang er innredet med speilgarderobe som åpner opp til strykebrett og strykejern, safe og skohorn, samt kleshengere og hyller for bagasjen. Badet er utstyrt med dusjkabinett med regndusj og stort badekar, opplyst speil og Bluetooth-høyttalere, samt badeprodukter fra Aamanns Botanical Senses og hårføner. Det er også en badekåpe og tøfler til fri bruk. Sammenhengende rom er mulig.
 • Røyking ikke tillatt
 • Suite
Se priser og tilgjengelighet

Conference Suite Maks 2 personer

Les mer map
Våre Conference Suiter med utsikt over byens hustak er på 50-57 m2 fordelt på to etasjer, og ligger i toppetasjen på hotellet. Suiten fungerer som den perfekte løsningen for både dagens møter og kveldens avslapping, med det store møtebordet nederst og soveoasen øverst. I enden av konferansebordet henger den store TV-en, med innebygd Bluetooth og Chromecast. Suiten gir en avslappet atmosfære, med lenestolen i hjørnet og sofagruppen ved det store lyse vinduet. Med spesielt utvalgte drinker i minibaren, utsikten fra suiten og de komfortable møblene, kan du lene deg tilbake og nyte dagens utførte arbeid. Går du opp trappene, ser du den deilige sengen på 180 x 200 cm, med allergivennlige dyner og puter av høyeste kvalitet. Suitens bad ved inngangen er utstyrt med regndusj, badekar, hårføner, toalettartikler fra Aamanns Botanical Senses, opplyst speil og Bluetooth-høyttalere. Ved inngangen finner du også en garderobe, med strykebrett og strykejern, safe og skohorn.
 • Røyking ikke tillatt
 • Suite
Se priser og tilgjengelighet

Compact enkeltrom Maks 1 person

Les mer map
Våre Compact enkeltrom er for deg som reiser alene eller er på forretningsreise. De kjennetegnes, i likhet med våre andre romtyper, av byggets mangeårige historie og karakteristiske trebjelker. Med rommets 17 m2 fremstår det romslig, og går ikke på akkord med komforten, det flotte designet og den rolige atmosfæren. Sengen er 110 cm og rommet er utstyrt med air condition, ventilasjonssystem, minibar, safe, stor TV m.m.
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
Se priser og tilgjengelighet

Standard rom Maks 2 personer

Les mer map
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
Se priser og tilgjengelighet

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.