Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport er hotellet som kommer til å endre din oppfatning av flyplasshotell, og bevise at budsjettvennlige alternativer ikke er det samme som kjedelige. Velkommen til det beste stedet å starte reisen din på!

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Comfort Hotel Copenhagen Airport dekker hver morgen opp med en sunn og god frokostbuffé med mange økologiske alternativer. Dermed får du en god start på dagen.

Åpningstider

Mandag - fredag: 05:30 - 10:00
Lørdag - søndag: 05:30 - 11:00

Vår Early Bird-frokost med kalde retter, juice, te og kaffe er tilgjengelig fra 03:00 til 05:30.

Parkering

Kommer du med bil? Ingen problem! Du kan parkere rett utenfor hotellet, Betaling skjer ved automat eller i EasyPark appen.

Pris: 350 DKK/døgn (24 timer) 65 DKK/timen


Barception

Lurer du på hva Barception står for? Det er enkelt: Bar + Resepsjon = Barception. På ankomstplan finner du vår Barception som serverer kaffe, leskedrikk, øl og vin, snacks og lettere mat, med tydelig fokus på økologiske og sunne råvarer. Her kan du fylle på med nødvendig energi, eller bare chille med en øl i loungen vår.

Fra 17:00 til 22:30 kan du bestille hjemmelaget pizza, hamburger og andre varme retter.

Ta en titt på vår Barception-meny her!

Deli er åpen med et utvalg av smørbrød, snacks og salater.

Du er velkommen til å besøke bistroen på vårt søsterhotell ved siden av, The Social Bar & Bistro. Vi anbefaler å gjøre en reservasjon da plasser er begrenset.

Barception-menyen byttes ut med en nyttårsbuffé 31. desember. Vi anbefaler å reservere plass da det er begrenset med plasser. Reservasjoner kan gjøres via e-post til co.cph@strawberry.dk.

Treningsrom

Hotellets treningsrom er ikke bare godt utrustet med maskiner og utstyr for de som vil trene styrke og/eller kondisjon. Det er i tillegg døgnåpent! Velkommen!

Self service station

Hos oss skal det være enkelt å sjekke inn og ut. Slipp lange køer: i våre automater kan du selv sjekke inn, betale og sjekke ut på egenhånd.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 DKK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 DKK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Laundromat

Å reise kan resultere i skitne klær. Det kan vi hjelpe deg med.

Vi kommer ikke til å vaske klærne for deg, men du kan alltid bruke hotellets Laundromat. Du booker den i Barception. Du kan selvfølgelig også stryke de rene klærne dine etter vask. Du finner strykerom i hver etasje på hotellet.

Wifi

Du finner gratis WiFi over hele hotellet. Enkelt å koble seg på!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.