Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alle hotell i København lufthavn, Danmark
 • Stort konferanserom med behagelige stoler samt bord på Clarion Hotel Copenhagen Airport
 • Mellomstore konferanserom med stoler, bord og garderobe på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns viktigste møteplass. Med 2 minutters til Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport like bra for konferanser, som for spa og matopplevelser, mens du venter på at reisen skal begynne.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

4,4
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

  THE HANGAR: Hangaren er den største kongressalen i nordlige Europa som tilhører et flyplasshotell. Med sine 2500 kvaderatmeter har vi plass til 2150 personer, 5 Cessna-fly eller 25 biler. Som sagt, vi er fleksible.

  Salen kan deles inn i 5 ulike deler med kapasitet på 400 personer i hver del. Den unike lokasjonen, 5 minutter unna både t-bane, tog og Copenhagen Airporter med på å gjøre denne kongressalen perfekt for både internasjonale og lokale event. Interiøret er ekslusivt, moderne og internasjonalt. Start dagen med en konferanse og se hvordan lokalet forvanders til en magisk festsal for litt feiring på kvelden.

  Vi mener mat og drikke er med på gjøre opplevelsen til noe unikt. Vi skreddersyr mat i henhold til deres ønsker for deres event- eller kongress, fest eller mingel. Maten kommer til å ha et stort fokus på holdbarhet og vi kommer ikke til å servere noe som inneholder usertefisert palmeolje. Vi setter gjerne sammen en alternativ meny som er snill mot miljøet.

  Book The Hangar

  Du er velkommen til å kontakte oss for booking eller mer informasjon på sales.cph@strawberry.dk.

  Vil du se en 360 graders visning av The Hangar? Sjekk ut her.

  Få opptil 25 % rabatt!

  Nei takk!

  Vennligst prøv igjen

  Få opptil 25 % rabatt!
  Takk for at du meldte deg på!

  Du vil snart motta en email med gode tilbud

  3.2.13.011 23
  Bookingkode

  Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

  Lagre

  Bookingkode må oppgis

  Begrensninger

  rom Ta vekk rom

  Legg til rom
  Bookingkode

  Bookingkoden er lagt til.

  Please note

  Your session will be ended

  Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.