strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Eventet er bare tilgjengelig for medlemmer i Strawberry
Bli medlem
Event

Show

ABBA Show: Waterloo

Dato
lør. 31. aug. 2024, 18:30
Pris
445-925 kr
Salgsperiode
tor. 14. mar., 07:00 - lør. 10. aug., 21:59
For å kunne kjøpe billetter til denne kvelden må du være medlem i Strawberry og ha Red Carpet aktivert i profilen din. Billetter koster mellom 445 - 925 kr.

Høsten 2024 skal et stjernelag bestående av Inger Lise Rypdal, Ben Adams, Lise Karlsnes, Atle Pettersen og Charlotte Brænna dele scene for å hylle ABBA med festforestillingen «Waterloo». Den verdenskjente danseren og koreografen Mona Berntsen har regi på det storslåtte musikalske showet.

Hyllest till ABBA

2024 markerer femti år siden ABBA fikk sitt store gjennombrudd da de vant Eurovision Song Contest med låten «Waterloo». Svenskene tok verden med storm, og de har fortsatt å begeistre generasjon etter generasjon med sin særegne musikk. Bli med på feiringen av 50-årsjubileet til en av verdens mest populære popgrupper gjennom tidene – med sanger vi alle elsker, som «Dancing Queen», «Mamma Mia», «Waterloo», «Take A Chance On Me», «The Winner Takes It All» og mange flere.

Forsalg til medlemmer

Showet går av stabelen på Christiania Teater. Sammen med noen av Norges største artister og et liveband i toppsjiktet vil du oppleve et fyrverkeri av en hyllest til ABBAs tidløse musikk. Totalt pågår showet i 1 time og 20 minutter, uten pause. Nå kan du som medlem i Strawberry, og som har aktivert Red Carpet, allerede kjøpe billetter til en stjernespekket kveld på Christiania Teater – eksklusivt for medlemmer i Strawberry!

Hotellpakke

Book billett og hotellrom i ett!

Gjør det til en helkveld

Gjør det til en helkveld

Book hotellrom og billett til showet til pakkepris! Hotellet ligger nemlig i samme bygg, og en god hotellfrokost dagen etter høres vel heller ikke feil ut?

Informasjon om eventet

Destinasjon
Oslo
Adresse
Stortingsgata 16, 0161 Oslo, Norway
Samarbeidspartner
Christiania Teater
Hotell
Hotel Christiania Teater