Medlemskap
AVLYST: Mord til maten: Kunsten å myrde

AVLYST: Mord til maten: Kunsten å myrde

Dato
tor. 10. apr. 2025, 18:30
Sted
Clarion Hotel Stavanger

Informasjon fra arrangøren

Velkommen til en helaften med Detekteamet på Clarion Hotel Stavanger, torsdag 10. april. Denne kvelden vil du bli servert et spennende mordmysterie og, mellom aktene, en 3-retters middag. Denne kvelden er det publikum som må løse mordmysteriet, noe som åpner opp for en sosial aften med gode diskusjoner over bordet. Mord til maten er et morsomt og annerledes konsept som har blitt godt mottat av tidligere middagsgjester. Dørene åpner 17:30. Baren vil være åpen for dem som ønsker forfriskninger før forestillingen.


Obs: Ønsker dere å sitte samlet? Da anbefaler vi å kjøpe billettene samlet!


Mord til Maten: Kunsten å myrde


Året er 1931 og børskrakket to år tidligere har lagt mange velstående familier i en økonomisk ruin. Likevel er det noen som klarer seg godt, mistenkelig godt,- slik som familien Gyldenløve som vi nå skal møte.
Livet smiler til familien og det meste går på skinner. Men når den ene etter den andre av velstående menn i familiens nære omgangskrets blir funnet myrdet, begynner uhyggen å spre seg blant familiemedlemmene.
Er det noen som jakter på dem? En fjern kvinnelig slektning av husets frue flytter inn etter drapet på hennes far, men kan det være at hun skjuler noe? Og hva med butleren? Kan det hende at han har sin egen agenda?
Politibetjenten i byen begynner å avlegge familien stadig hyppigere besøk og mørke hemmeligheter avdekkes. Det skal vise seg at ingen er så uskyldige som de later som.


Hvem dør. Hvem overlever? Og hvem står bak det hele?


Kveldens Meny


Inkludert i billettprisen er en 3-retters middag, drikke er ikke inkludert. Dersom dere har allergier må dere informere om dette, og hvor mange dette gjelder, ved betaling


  • Forrett: Bruschetta, svineterrine, valnøttkrem, pære- og fennikelmarmalade, portvin- og kirsebærreduksjon & spirer Allergener: nøtter valnøtt, gluten, hvete



  • Hovedrett: Helstekt oksefilet, sesongens grønnsaker, gulrotkrem, pastinak- og potetpuré & rødvinsaus Allergener: laktose, melk



  • Dessert: Vaniljeflan, bringebærsorbet & marinerte bær Allergener: egg, laktose, melk

Informasjon om eventet

Destinasjon
Stavanger
Adresse
Arne Rettedals gate 14
Samarbeidspartner
Tickster
Hotell
Clarion Hotel Stavanger