Vil du tjene flere bonuspoeng? Det finnes mange måter å samle poeng på, blant annet gjennom våre samarbeidspartneres tjenester og tilbud. Her får du smarte tips til hvordan du raskt kan begynne å samle poeng du deretter kan bruke på alt fra luksuriøse helgeturer til nye kofferter.

Royal Caribbean snorkeling

Hvordan tjener jeg poeng?


Først og fremst får du poeng når du bor på hotellene våre. Disse poengene er basert på romprisen, og du får ett bonuspoeng per krone eller 10 poeng per euro. Det samme gjelder når du spiser på våre hotellrestauranter i Norge og Danmark.


En smart måte å samle poeng på er ved å ty til samarbeidspartnerne våre. Disse partnerne har satt sammen eksklusive tilbud og spesielle fordeler for nettopp deg som er medlem av Strawberry. Du kan tjene mange bonuspoeng ved å dra nytte av disse tilbudene, noen ganger kan du til og med spare en pen slant.


Ferier og reiser


Hvis du planlegger en reise, uansett om det er fornøyelse eller forretninger, bør du begynne med å sjekke opp de forskjellige partnerne våre innen nettopp ferier og reiser. Vi har blant annet inngått et samarbeid med RCCL, Royal Caribbean Cruises, Ltd. Hvis du booker et cruise, kan du få hele 15000 poeng, uansett medlemsnivå. Royal Carribean tilbyr luksuriøse cruiseturer til mer enn 270 destinasjoner over hele verden.


suite-balcony-royal-caribbean-nordic-choice-club


Hvis du heller vil stå på ski og leke deg i Alpene, kan du se på STS Alpereiser. De har spesialisert seg på nettopp skiferier til noen av de vakreste skistedene i Alpene.


sts-alpereiser-val-gardena-skiing-nordic-choice-club


Vi gir deg også mulighet til å få poeng når du kjøper flybilletter. Vi samarbeider nemlig med Finnair, et internasjonalt premiumflyselskap. Dette flyselskapet har en egen medlemsklubb, Finnair Plus, som gir deg poeng når du booker flybilletter. Hvis du er medlem i Finnair Plus, kan du gjøre om Finnair Plus-poengene dine til poeng. I tillegg, kan Finnair Plus-medlemmer tjene ekstra Finnair Plus-poeng ved å bo våre hotell.


Når du har landet på destinasjonen din, har du muligheten til å tjene poeng mens du utforsker området. Vi samarbeider med Hertz, et internasjonalt bilutleiefirma. Du får ikke bare bonuspoeng når du sier at du er medlem av Strawberry, du kan også få bedre pris på leiebilen.


Hverdagspoeng


Du har mange muligheter til å samle poeng i hverdagen. Vi samarbeider med både Trumf, Aftenposten og Mastercard, som alle passer utmerket til dette. Hvis du bruker kredittkortet vårt, Strawberry Mastercard, kan du få poeng for alle kjøp du gjør med kortet. I tillegg får du 10 000 bonuspoeng ved ditt første kjøp, hvis det gjøres innen 30 dager etter at du mottok kortet ditt. Allerede da har du samlet nok poeng til å få en gratisnatt!


Som medlem kan du også dra inn en hel haug med poeng på å tegne abonnement på avis. Vi samarbeider med Aftenposten, og gevinstene er på opptil 10 000 bonuspoeng når du bestiller årsabonnement.
Som du merker, finnes det mange måter å skaffe seg bonuspoeng på. Benytt deg av våre samarbeidspartneres tilbud og tjenester, perfekt for deg som vil komme kjapt i gang med å samle poeng.