Et besøk på våre Quality Hotel™ er ikke bare ett møte. Det er mange mindre møter. Man møtes i konferansesalen, ved kaffemaskinen, på rommet, ved shuffleboardet, i resepsjonen og i restauranten. Man møtes til store samlinger, viktige møter og enda viktigere familieferier. Uansett hva man skal, møtes man på Quality Hotel.

Randi - working at Quality Hotel

Vi har alt du trenger, uansett anledning, årstid og tid på døgnet. Ta med familien på weekendtur, eller kombiner konferansen med teambuilding. Vi lover alltid smil, opplevelser, latter og moro. Mye moro.


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/8qaMf-cahB4


Både superhelter og hverdagshelter møtes hos oss


Hos oss er det nemlig møtet som er viktigst. Et møte mellom to kollegaer som gir nye impulser, mellom foreldre og barn som ler til de stuper, eller møtet mellom hundre jobbkompiser som plutselig deler samme visjon. Vi bryr oss om møtet mellom oss og deg. Øyeblikkene som virkelig betyr noe.


Hotell i alle størrelser, og der du vil bo


Om du er superhelt eller hverdagshelt, vi møter deg på veien! Enten du skal arrangere en stor kick-off med dine 100 nærmeste superhelt-kolleger, delta på et lite møte eller nyte en pause fra hverdagen med familien. De 58 hotellene våre finner du på spennende destinasjoner i bysentre, nabolag, på naturnære destinasjoner og ved flyplasser i Norge, Sverige og Danmark. Møtes der!


Kom som kollega, dra som kompis!


Vi er gode på møter - både de som er store, og de som er små, enten det er styremøte, konferanse, teambuilding eller bli kjent-leker. Popcorn og softis er aldri en dum idé, det inngår alltid i pausen.


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/a5lnWQ8621A


Vi leker ikke konferanse-eksperter, eller - jo, det gjør vi. Vi gir deg alt du måtte trenge til konferansen din, og alt du vil ha. Vi kan simpelthen ikke noe for det, vi elsker å redde dagen! Tja, som en slags livbøye som loser deg trygt i land. For din suksess er vår suksess.


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/w1OOSQwTwwA


Vårt mål er at du som møtebooker skal skinne som en stjerne etter et vellykket arrangement - uansett størrelse, og at du som gjest skal reise fra oss med minner så det monner, og med opplevelser som beriker.


En konferanse uten latter, er en konferanse uten minner. Vi tror at totalopplevelsen forsterkes av sosiale aktiviteter og hyggelige stunder sammen. Hva med å utfordre hverandre i shuffleboard? Eller dra samtalen enda litt lenger med FuelBox? Vi har flere spill og diverse morsomme aktiviteter på lur - hva enn som måtte passe deg og dine deltakere. Det er lekende lett: kom som kollega, dra som en kompis!


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/ijONKB24FHc


Kom som kaos, dra som familie!


Senk skuldrene, og nyt etterlengtet kvalitetstid med familien hos oss. Det eneste du trenger å tenke på er om du vil ha eggerøre eller yoghurt (eller begge deler, så mye du vil) til frokost. Og oppvasken? Den tar vi! Vi elsker å tilby det lille ekstra, slik at dere kan lene dere tilbake, være sammen og sette av tid til de små øyeblikkene i hverdagen - de som virkelig betyr noe.


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/M8ch3QW-7VY


For livet er et eventyr. Alle fartsmonstre, badeløver, matmonser, dagdrømmere og såpedivaer skriver et kapittel eller to på Quality Hotel. Våre hotell og nabolag er fulle av oppdagelser og opplevelser - for både store,som små - ja, for hele familien. Vi venter i spenning på å høre hva deres eventyr handler om!


Smakseksplosjoner som spraker like godt som det smaker


Vi brenner for god, sunn og grønn mat som både smaker godt og gjør godt. Derfor serverer vi grønne, fristende, deilige retter til alle dagens måltider - laget med miljø og minimalt med matsvinn i tankene - og flere kilo sjarm! Vi er lidenskapelig opptatt av råvarer, og spesielt svake er vi for de lokale, nordiske herlighetene. Du finner dem hos oss.


Quality Hotel Seasons food


Uten mat og drikke, duger helten ikke.


Frokost er dagens viktigste måltid, så rull deg ut av senga, lukt deg frem til dagens første kaffekopp, og kom ned til en velfylt og næringsrik frokostbuffé. Vi serverer kaffe med fuglesang og lar hønene ha det som plommen i egget! Og best av alt, det koster ikke en krone ekstra!


Breakfast at Quality Hotel


Om du skal på tur med familien, på teambuilding eller på konferanse med jobben; vi tilbyr alltid hotellrom, møterom og hjerterom på Quality Hotel.


Book ditt neste opphold her!


Enten du er superhelt eller hverdagshelt, vi er her for deg.


Quality Hotel™ - Møtes her!