Hva skjer når to slitne småbarnsmødre sjekker inn på det urbane og kule hotellet Comfort Hotel® Xpress Youngstorget? Bli med inn dørene til et hotellopphold som ble alt annet enn normalt.

Barception på Comfort Hotel Xpress Youngstorget.
Barception byr på godsaker og god stemning

Se aktuelle kampanjer og tilbud

chevronRight

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - SMS-chat between friends 1_16_9


Lite ante vi, to småbarnsforeldre som pusher 40, at ungdomskilden skulle være på andre siden av døra på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget - i hvert fall følelsen av den! Vi visste at Comfort Hotel®- og Comfort Hotel® Xpress-kjedene har priser som er snille for lommeboken, at de har et urbant design og at de gir gjestene det de trenger og dropper det unødvendige. Men følelsen man får når man går inn en hotelldør kan man aldri vite."Vi skjønner raskt at man ikke må være i 20-årene for å trives på en hotellkjede som bruker ordene 'Barception' og 'Lazy Sundays'."Det er lett å tenke at Comfort Xpress-hotellene kan se “billige” ut, men vi merker med en gang at stilen er gjennomført og kul, og at vi umiddelbart føler oss hjemme. Behagelig, “chill” musikk finner veien gjennom høyttalerne, og vi skjønner raskt at man ikke må være i 20-årene for å trives på en hotellkjede som bruker ordene “Barception” og “Lazy Sundays”.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - barception_16_9Bar + reception = barception


Dropp frokostbuffeten, sjekk ut kl. 18


Barception...Lazy Sundays, sa du? Hva er det? Lazy Sundays betyr at man kan sjekke ut kl. 18:00 på søndager (digg!) og Barception er noe av det første vi ser når vi går inn døra fra Oslos smørøye - Youngstorget. Om du ikke har skjønt det ennå: Bar + reception = Barception. For at Xpress-hotellene skal være så “easy on the wallet” som mulig, er det nemlig lagt opp til at man i stedet for frokostbuffet og fancy hotellrestaurant, kan kjøpe enkel frokost, lunsj, middag, snacks, kaffe og annet godt i resepsjonen.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - hang out area_16_9Et koselig hang out-sted for skravlings, noe godt i glasset eller fortæring av en digg kanelbolle


De innbydende paniniene, croissantene, yoghurtene, smoothiene og kanelbollene frister umiddelbart, og vi spotter allerede hva vi skal kjøpe oss til frokost i morgen tidlig før vi tar hotellkontor på takterrassen - det vil si før det blir så kaldt at vi må forlate Oslo-utsikten og flytte oss ned til “Working class hero”-arbeidsstasjonen i lobbyen. Vi registrerer samtidig en hyggelig sittegruppe som vi bestemmer oss for at skal bli lokasjonen for fortæring av frokosten - sammen med vår venn som kommer litt senere i kveld.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - SMS-chat between friends_16_9


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - laundromat_16_9Sølt kebab eller juice på klærne? Ingen fare, bare sleng det inn i laundromaten. Problem solved!


Opplev byen og dropp alt unødvendig fuzz


Vi sjekker inn på egen hånd, via en iPad i lobbyen, og tar en gul heis opp til rommet. Å utforske nye hotell er spennende, selv om hotellet ikke akkurat er målet for turen vår. Da hadde vi nok heller gått for et spahotell eller THE THIEF - og latt lommeboken svi litt mer enn i vårt “venninnetur i Oslo”-tilfelle. Det er jo nettopp derfor vi valgte et av hotellene til Comfort Hotel® Xpress - en hotellkjede som sikter seg inn på å ha sentral beliggenhet og som dropper alt “fuzz” for å gjøre oppholdet så rimelig som mulig. Da kan vi oppleve Oslo, og samtidig bo godt nok. Målet vårt er å “ta Oslo”, dra på konsert, jobbe litt dagen derpå og få en god natt søvn.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - room _16_9Det trenger ikke være superfancy for at man skal kunne sove godt på et hotellrom. Man kommer langt med madrass, dyne, pute og oppbevaringsskuffer under senga


Gjennomført stilig innredning og smarte rom


Vi går ut av heisen i sjette etasje og beveger oss forbi dekorative og fargerike vegglamper, mønstrede vegg-til-vegg-teppegulv og romnummer på romnummer med stor oransje skrift. Det er gjennomført stilig og gjør oss ekstra spent på hvordan rommet ser ut. Plutselig ser vi et skilt til en takterrasse, og tror med en gang vi har misforstått hvor takterrassen vi skal jobbe fra i morgen er. Den var da ikke her? Vi skjønner raskt at dette må være den andre takterrasen, den som kan leies ut til private arrangement på sommeren.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - terrasse at the roof_16_9Takterrasse er aldri feil, spesielt ikke når man kan nyte herlig Oslo-utsikt


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - SMS-chat between friends 4_16_9


Alder er bare et tall!


Vi har litt tid til overs før vi skal ut i Oslos gater for å finne et sted å spise middag, og bestemmer oss for å slå oss litt løs - vi har tross alt barnefri - vi skal gjøre noe vi ikke har gjort på lenge, og denne attraksjonen finnes nede i kjelleren… Vi gleder oss som to små unger, men først slår vi av en liten prat med hotellets General Manager, Kine Høiland. Vi er nysgjerrige på om vi er de eneste småbarnsforeldrene på hotellet, eller hvem som egentlig renner ned dørene her oftest?


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - GM Kine Høiland_16_9General Manager på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Kine Høiland


-Det er nok absolutt flest yngre som bor her, men med det sagt så er det mange på både 40, 50 og 60+ som definerer seg som unge. Det handler nok ofte mer om hva behovet og ønsket er foran hvor gammel man er i alder. Når det er sagt, er vi også populære blant studenter, som i perioder bor her over lengre tid. Enten fordi de ikke får tak i studenbolig eller fordi det rett og slett er for dyrt å leie bolig - spesielt med tilsvarende beliggenhet og servicetilbud. Da er vi et godt alternativ, og vi har også egne studentkampanjer for de som ønsker tilbud på alt fra noen uker til flere måneder, sier Kine."Vi stusser på hvorfor i all verden han tar seg til rette på denne måten. Følger ingen med?"Lyst til å bo på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget? Book rom her!


Her finner du alle våre Comfort Hotel® og Comfort Hotel® Xpress i Norden


Hvem er han unge tatoveringsduden, og hvem tror han at han er?


Mens Kine prater, registrer vi en ung “tatoveringsdude” som henger opp et stort maleri på veggen. Han fremstår som en gjest, og vi stusser på hvorfor i all verden han tar seg til rette på denne måten. Følger ingen med? Vi får svar på hvem denne mystiske karen er senere. Kine virker uanfektet og forteller videre:


-Det er også en del pendlere som bor her mandag til fredag, og vi har faktisk hatt et par stykker som har bodd her i 2-3 år! Dette er rett og slett hjemmet deres, sier hun med et smil om munnen.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - sign on the wall_16_9Selvfølgelig må et så kult hotell ha bra quotes på veggen!


Comfort Hotel® skal være det rimeligste alternativet av alle hotellkjedene til Strawberry, så vi er ikke overrasket over at noen bor her i lange perioder. Ellers får vi vite at mange, både studenter og andre musikkglade folk, sjekker inn i helgene fordi de skal på konsert på Rockefeller eller Sentrum Scene - som er nærmeste nabo til hotellet. Comfort Hotel® Xpress har tross alt som mål å tilby sentral beliggenhet."Spenningen brer seg i kroppen, hjertet pumper, vi ser hverandre dypt inn i øynene og skjønner at dette blir hett."Vill og het kamp i kjelleren


Kine må gå, så vi får ikke vite hvem den mystiske “henge-opp-stort-maleri-tatoveringsduden” er riktig ennå. Vi ser på hverandre: Kjelleren next! Spenningen brer seg i kroppen, hjertet pumper, vi ser hverandre dypt inn i øynene og skjønner at dette blir hett. Vi går ned en trapp og passerer noen som legger inn klesvasken sin i laundromaten. Vi passerer matleveranser hengende på en knagg som er bestilt fra Palett - et firma som leier kjøkkenet her og leverer sunn mat til de som bestiller fra appen deres. Og, endelig, der står det: Bordtennisbordet. Vi er klare til kamp!


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - ping pong table_16_9Klar for en vill og het kamp over bordtenninsbordet i kjelleren?


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - basement hang out_16_9Kjelleren er fin å henge i, men bordtenniskampen i hjørnet blir alt annet en fin!


Etter en økt med hyling og roping som antakelig skremte vekk gutten i 20-årene som ventet på at klesvasken skulle bli ferdig, innser vi at vi må ta en dusj før vi vandrer ut i Oslos gater. Men aller først må vi finne ut av maleri-mysteriet. Vi går opp trappen og tar en titt på maleriet. Det er overraskende kult, og vi føler oss igjen unge der vi står. Dette er et bilde man kan se på lenge, merker vi, det har så mange elementer..


Art by Martin Mentzoni_16_9Martin Mentzoni fikk selv æren av å henge opp sitt eget bilde på veggen i lobbyen. Bildet er selvfølgelig malt på hotellrommet


Kine er tilbake og kan fortelle oss at det er kunstneren Martin Mentzoni som står bak bildet, og at han jevnlig donerer bilder til hotellet når han er i Oslo og maler på hotellrommet. Wow, tenker vi, og innser der og da at dette ikke er et hvilket som helst hotell. Comfort Hotel® Xpress Youngstorget, og alle andre Comfort Hotel® og Comfort Hotel® Xpress, er åpenbart kule hotell uten at det blir for anstrengt, hjemmekoselig uten at det er rotete og skittent; et hotell for de unge, men også for de som vil føle seg unge, sentralt uten å koste skjorta, og et sted du kan henge kunst på veggen, uten at det er noe rart med det.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - hang out place by the window_16_9Her er det alle muligheter for å slappe av - for eksempel med en venn, imens dere snakker om gårdsdagens konsert


We’ll be back!


Vi innser at vi har undervurdert Comfort Hotel® Xpress-hotellene. Nei, det er ingen frokostbuffet, nei det er ingen hotellrestaurant, nei det er ingen room service, minibar eller vannkoker på rommet og det rengjøres bare hver fjerde dag. Men; det er kult, stilig innredet, tilbyr deilige spiselige og drikkbare alternativer i resepsjonen, gratis wifi og treningsrom, og på flere hotell kan du gruse vennen din i bordtennis mens du vasker klær i en felles vaskemaskin ved siden av. Det blir vel ikke mer hjemmekoselig enn det når man skal avgårde for å utforske en ny by? Vi er i alle fall overbevist; dette blir overnattingsstedet for vår neste Oslotur også!


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - chat _16_9


Comfort Hotel Xpress Youngstorget - workin class hero _16_9Joda, vi fikk jobbet litt også. Til tross for en nooooe redusert form fra konserten dagen før..


Lyst til å bo på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget? Book rom her!


Her finner du alle våre Comfort Hotel® og Comfort Hotel® Xpress i Norden

Se aktuelle kampanjer og tilbud

chevronRight