Kjeder du deg litt om dagen? Det gjør vi også - faktisk har vi hele fire kjeder som vi ønsker å dele med deg. Kanskje det kan gjøre hverdagen din litt mindre kjedelig, og litt mer kjedeglad..?

Kjeder du deg?

Våre kjeder vil utvilsomt vekke nostalgien og inspirasjonen som er blitt gjemt bak et slør av kjedsomhet gjennom den siste tiden. Kanskje blir du så inspirert at du bestemmer deg for å ta en norgesferie i år, og til og med booker din neste reise. Vi hjelper deg å velge den kjeden som passer best for deg og din stil - bare les videre!


Comfort Hotel®


"Vi drar rett inn på hotellet og rett ut på byen!"


Comfort_Hotel_Grand_Central_lobby_16_9


Comfort_Hotel_coffee_work_16_9


Det er det som er så kult med å bo på Comfort Hotel®. Det er så sentralt, og ting går kjapt når alt er forenklet ned til det du trenger aller mest: seng og location, location, location! Nå har vi god tid til å nyte byferien for en billig penge, finne vårt nye favorittbakeri for lunsj og gå på årets shopping spree uten å måtte bære handleposene altfor langt! No strass, no stress!


Se alle Comfort Hotel®


Quality Hotel™


"Lollo og Bernie kommer kl 10.00, vi er ferdig påkledd og klare 06.50"


Quality_Hotel_jump_in_bed_16_9


Quality_Hotel_softis_popcorn_16_9


Barna fikk nesten ikke sove i natt, de har vært så spente på alt som skal skje på Quality Hotel™ i helga. De skal leke og gå på Mini Disco med nye venner, pynte softis i forskjellige farger, poppe popcorn og hoppe i senga til de ramler og sovner helt utmattet av fornøydhet. Og mens barna har det gøy og alt er tatt hånd om, kan jo vi voksne få kose oss med litt kvalitetstid alene, vi også!


Se alle Quality Hotel™


Les mer om Lollo & Bernie


Clarion Hotel®


"Sett en ny flaske i kjøleren, vi rekker en runde bobler til før middag"


Clarion_Hotel_Suite_16_9


Clarion_Hotel_clams_16_9


Tid for vår relax-weekend på Clarion Hotel®. Spa, roomservice og deilig atmosfære - den perfekte komboen for å pleie kjærligheten. Det er som å være tilbake i Monaco - et ypperlig sted å mingle og treffe nye mennesker, og samtidig skjemme bort seg selv litt ekstra. Føler meg som et nytt menneske igjen!


Se alle Clarion Hotel®


Clarion Collection®


"Jeg skal bare ha 12 vaffelhjerter med jordbærsyltetøy, hvor mange skal du bare ha?"


Clarion_Collection_Packhuset_Kalmar_bed_16_9


Clarion_Collection_fika_16_9


Bestemors hus... Det er dit tankene mine går hos Clarion Collection Hotel®. Bugnende frokost, stilfull fika og kveldsmat - og alt som kommer imellom. Nam nam-opplevelser dagen lang, da trives jeg best! Ville bestemor blitt sur om jeg sier at Clarion Collection® lager like god mat som henne, mon tro?


Se alle Clarion Collection®


Hvilken er du?


Har du bestemt deg for hvilken kjede som passer deg best? Kanskje kan du teste ut flere ved å sende en vaffelelskende tante til Clarion Collection® Hotel, din urbane fetter til Comfort Hotel®, et vennepar med barn til Quality Hotel™ og naboparet som alltid er ute på reise til et Clarion Hotel® - så kan dere sammenligne? Da blir tiden framover i hvert fall ikke kjedelig!