To freshe luksushotell midt i Stockholm, et fantastisk hotell ved havet i Jönköping og et flunkende nytt flyplasshotell ved Bergen lufthavn. På tide med en ny weekendtur? Sjekk inn hos Strawberry!

Brunkebergtorgs nye ansikt

Brunkebergstorg midt i Stockholm har fått et realt ansiktsløft, og en del av grunnen er to splitter nye og luksuriøse hotell. Hils på Hobo og At Six.

Lobbyen på Hobo

I lobbyen på Hobo finner du hotellets eget Urban Farming-system

Hobo er ikke bare et hotell for overnatting. Hobo er også et sted for innovasjon, kreativitet og Stockholmere så vel som tilreisende. I tillegg til 201 rom, restaurant og bar finner du her også et Urban Farming-system i lobbyen, hvor hotellet dyrkes sitt eget krydder. Arealet Space er hotellets markedsplass for grundere, utviklere og foretak som er i oppstartsfasen, hvor disse blir invitert til å vise frem produktene sine. En egen musikkscene finnes også. Om du vil kan du faktisk lage din egen musikk når du bor på Hobo, for hvert eneste hotellrom har produksjonsutstyr. Her står det med andre ord ikke på kreativiteten.

Vegg i vegg med Hobo ligger Brukebergstorgs nye hotelleventyr nummer to. At Six er luksus hele veien, med kunst i verdensklasse og hvor det minste hotellrommet er på hele 26 kvadratmeter. I tillegg til 343 elegante og luksuriøse hotellrom, deriblant 40 suiter, finner du her en vin- og delibar, restaurant og coctailbar.

Presidentsuiten på At Six

Presidentsuiten på At Six har vidunderlig utsikt med vinduer fra gulv til tak

Kulinarisk himmel på Brunkebergtorgs TAK

En siste nyhet verdt å sjekke ut på Brunkebergstorg er restauranten TAK, idyllisk plassert over både Hobo og At Six. Her venter 1000 kvadratmeter med torgets beste utsikt over Stockholm. Oppe på byens tak står stjernekokken Frida Ronge og hennes team klare til å servere deg nordisk mat lagd med japanske metoder. TAK består heller ikke kun av restauranten, men også av en bar, en råbar og en stor terrasse.

Grillet blekksprut på TAK

Grillet blekksprut på TAK er en nytelse også for øynene

Idyll ved Vättern i Jönköping

Ved innsjøen Vättern i Jönköping ligger Vox Hotel. Dette vakre hotellet har akkurat landet i familien Strawberry, med fantastisk beliggenhet og lekker innredning. Her finner du både lounge, coctailbar og asiatisk restaurant. Selv om utsikten er mot vannet ligger hotellet midt i sentrale Jönköping med shopping, restauranter og byliv like ved.

Utsikt mot Vättern fra rom på Vox Hotel

Vox Hotel har herlig utsikt over innsjøen Vättern

Moderne flyplasshotell i Bergen

Bergens nyeste hotell ligger ved flyplassen, og heter Comfort Hotel Bergen Airport. Parkeringsgarasje, døgnåpent treningsrom, bar og selvbetjent check-in er noe av det du vil finne her. Fra hotellet tar det deg litt over 20 minutter inn til Bergen sentrum, og fra 17.august 2017 vil det kun ta deg to minutter å gå fra hotellet til gaten din!

Rom på Comfort Hotel Bergen Airport

På Comfort Hotel Bergen Airport har du kort vei fra rommet til gaten

Har du lyst å sjekke ut de nye hotellene? Søk opp, se mer og book her!

Av: Per Olsson, Creative Director, Nights & Hanne Kristine Vederhus, Strawberry

Denne saken ble først publisert i medlemsmagasinet Nights nr. 12 2017.