Skal du på København Pride Festival, er det kjekt å vite hvor du kan dra for å feste etterpå. Via Foursquare har vi funnet populære utesteder for homofile i København, perfekte for en god fest. Skreddersydd for anledningen finner du også et praktisk kart.

Kart over København
Besøk noen av Københavns homofile barer

1. Oscar Bar | Café


Oscar Bar | Café er den baren for homofile med flest innsjekkinger i hele byen. Og det er kanskje ikke så rart, med god mat og hyggelig service i røykfrie omgivelser. På en finværsdag kan du nyte en strålende utsikt over rådhuset fra kafeens utendørsservering. Dette er det perfekte stedet for brunsj, ettermiddagskaffe, middag og selvfølgelig; en kveld ut på byen.

> Foursquare-ranking: 8.2/10


2. Masken Bar & Café


Masken Bar & Café er en annen lokal favoritt i København. Stedet ble utnevnt til Danmarks beste bar for homofile i 2013. Med rimelige priser og en livlig atmosfære er dette et trygt valg hvis du er på utkikk etter en hyggelig kveld. Enkelte ganger kan det være litt trangt om plassen her, så sørg gjerne for å være litt tidlig ute.

> Foursquare-ranking: 7.4/10


3. Jailhouse Bar


Jailhouse Bar er en klubb for homofile med et tydelig tema. Og staben tar virkelig tar jobben sin på alvor. Sammen med sine betjenter sørger fengselsdirektøren for at din tid i fengsel blir svært hyggelig. Stedet arrangerer også morsomme arrangementer, slik som Manic Monday og Chill Out Tuesdays. Sjekk ut hjemmesiden for siste nytt.


> Innsjekkinger: 2,401

> Foursquare-ranking: 7.1/10


4. Cosy Bar


Denne baren lever opp til navnet sitt. Sent eller tidlig, det spiller ingen rolle. Det er alltid god stemning hos Cosy Bar. De holder åpent så lenge det er gjester der og det er ikke uvanlig at det fortsatt er full fres rundt 07.30 om morgenen.


> Innsjekkinger: 1,256

> Foursquare-ranking: 6.3/10


5. Centralhjørnet


Centralhjørnet er en av Københavns best rangerte barer for homofile. Dette er et ganske lite, men hyggelig sted, med vennlige bartendere og interessante mennesker. Hvis du skal besøke København i løpet av julehøytiden, så sørg for å ta turen innom her, de er kjent for sine sprø juledekorasjoner.


> Innsjekkinger: 1,054

> Foursquare-ranking: 8.2/10


Ønsker du å bo et sted i nærheten av disse utestedene? Her har du da noen gode alternativer for overnatting i København.