Det er alltid gøy å fylle år, og det finnes mange måter å feire på. De fleste stoler på at en partner eller venn skal gjøre noe spesielt. Hvorfor ikke ta tak i dette på egen hånd? Gjør deg selv en tjeneste og unn deg noe spennende. Vi har samlet tre tips du kan benytte deg av når du vil gi deg selv en bursdagspresang.

Gå på date med partneren din


Hva med å overraske partneren din med en date? Det krever ikke mye planlegging hvis dere holder dere til nærområdet. Rundt omkring i Norge finnes det mange hoteller og restauranter med fantastisk mat og romantisk atmosfære. Disse passer perfekt for en spesiell aften. Få kvelden til å vare enda lenger ved å overnatte på hotellet etter at dere har inntatt en bedre middag. Det er alltid gøy når begge kan nyte både mat og drikke til det fulle.


Har du litt mer tid på deg til å planlegge bursdagsfeiringen, er et tips å holde utkikk etter spesielle tilbud, for eksempel en romantikk- eller weekendpakke. Slik får du noe spesielt på oppholdet ditt. Clarion Collection® Hotel Folketeateret er det perfekte eksempel på et hotell i Oslo som gir deg det lille ekstra når det gjelder romantikk. Her kan du nemlig bestille en romantisk pakke til deg og din kjære som blant annet inkluderer en flaske musserende, frukt og sjokolade på rommet. I tillegg ligger hotellet perfekt til hvis dere skal på en forestilling eller en ekstra god restaurant i Oslo sentrum. Du kan enkelt finne andre flotte hoteller som ligger i nærheten av gode restauranter andre steder i Norge selv på nett.


Spaopplevelse for to


Nyt spaet på Farris Bad.


Vi lever i stressende tider, og for mange kan også bursdagen føles som stress. Et godt tips er å bestille en avslappende dag etter selve bursdagsfesten. Det er en perfekt måte å hente seg inn igjen på. Ta med en god venn på en spakveld, så får dere muligheten til å tilbringe litt kvalitetstid sammen. Tenk, så deilig å kunne være sammen med en av dine beste venner på spa en hel dag etter en heidundrende fest. Her finner du en oversikt over våre hoteller med basseng, det er bare å velge og vrake.


Bor du i nærheten av Ålesund, kan du med fordel booke en eller to netter på Hotel Brosundet Ålesund. Her får dere helt unike og nydelige rom, i et av Ålesunds flotteste bygg i klassisk jugendstil. Beliggenheten er også helt perfekt for en romantisk par-weekend, helt ytterst på bryggekanten ved vannet. Dere kan praktisk talt fiske ut av hotellvinduet! Hotellet har også en deilig restaurant med en meny som oppdateres og endres daglig ut fra dagens fangst på sjøen. I tillegg kan dere pleie verkende hoder etter bursdagsmiddagen med vinpakke i to avslappende badstuer, en vanlig og en tyrkisk dampbadstue.


Hjemmekoselig følelse i en av stuene.


Hotellet ligger idyllisk ved kaikanten.


Hotellet består av 132 hotellrom.


Ta en spontantur til nabolandet


Syns du de fleste bursdager ser like ut, så gjør noe annerledes, da vel! Hva med å reise på en spontan tur til nabolandet, for eksempel Sverige, Danmark eller Finland. Både Stockholm, København og Helsingfors har en masse å tilby. Gjennom oss kan du enkelt finne passende hotell i disse storbyene og mange andre. Utforsk en storby, beundre landets severdigheter og gjør noe nytt.


Uansett hvilket tips du blir inspirert av, husk at det faktisk er din dag, og sørg for at du nyter den til det fulle. Det har du fortjent!
Her kommer et ekstratips til deg som er ute etter noe mindre = gå og spis hotellfrokost!