Tidlige morgener, dårlig søvn og en halv brødskive til frokost. Legg til stress, køer og kaos - og kanskje enda litt mer stress. Høres dette kjent ut? Ja, vi snakker selvsagt om kampen gjennom flyplassen for å rekke flyet klokken sju om morgenen. Men så har du jo faktisk en fantastisk tur å se fram til, så vi synes du skal unne deg en best mulig start på ferien - så bare les videre!

Clarion Hotel Arlanda Airport utsikt
Unn deg å begynne ferien på beste mulige måte! Vi lister opp 7 gode grunner til å bo på flyplasshotell og ha flyene som nærmeste nabo.

1. Tjuvstart ferien på beste mulige måte


Du skal endelig ut og reise igjen, og for mange er det et av årets store høydepunkter som nå står for døren. Det er klart at du skal kunne unne deg å være uthvilt før utenlandsreisen, og løsningen kalles f-l-y-p-l-a-s-s-h-o-t-e-l-l.


Vi tilbyr et stort antall hotell i nærheten av flyplasser rundt omkring i Norden. Våkne opp etter en god natts søvn i en myk hotellseng, med flyene som din nærmeste nabo.


2. Kickstart morgenen med obligatorisk frokost


Man bør aldri reise på tom mage, og selvsagt har vi frokostbuffeter på våre flyplasshotell. Går flyet ditt litt for tidlig for våre frokostbuffeter så kan du bestille en Early Bird-frokost på de fleste av hotellene - en enkel frokost som serveres ved 3-tiden på natten - men det finnes også frokostposer du kan ta med deg.


Sjekk ut "Servicetilbud" på hotellet du vil bo på for å se hvor tidlig du kan skaffe deg dagens viktigste måltid.


Tips! Må du sjekke inn kofferter en viss tid innen flyet letter? Start dagen med å sjekke inn bagasjen på flyplassen, og kom så tilbake til hotellet for å nyte frokosten i ro og mak.


Clarion Hotel Copenhagen Airport Säng Flyr du fra København? Sov en natt i en myk seng på Clarion Hotel® Copenhagen Airport, som ligger bare to minutters gange fra terminal 3.


3. Unngå alt som skaper stress, kaos og kø - og spar dyrebar tid.


“Man bør være på flyplassen minst to timer før avgang. Regn med en og en halv time til flyplassen. Kanskje må man stoppe for å fylle bensin. Få inn alle passasjerer i bilen, presse bagasjen inn bakluka. Også er det jo de siste tingene i toalettmappa som man alltid glemmer, og må tilbake for å hente.”


Det finnes en sjarm med alle disse forberedelsene. Men det finnes også en stor risiko for unødvendig småtjafs. Om du unner deg en hotellnatt får du sjekket av en del av logistikken allerede dagen før. Så kan du nyte en gåtur eller bussreise i ro ned til terminalen, med perfekt timing.


Flere av våre flyplasshotell ligger bare noen få minutters gange unna terminalen!


4. Parker bilen gratis(!) mens du er i utlandet


Sjekk hvilke hotell som har Park, Stay & Fly og les mer om hva hotellet tilbyr:5. Det er hotell vi snakker om = myke senger, luftige puter, restaurant, bar, konferansefasiliteter, treningsrom, basseng og frokostbuffet!


Trenger vi å si noe mer? Sjekk hva hotellene ved de forskjellige flyplassene tilbyr.


Clarion Hotel Arlanda Airport Pool Kickstart feriefølelsen allerede på Arlanda, med et hopp i bassenget på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal.


6. Avslutt (forleng) ferien på skikkelig vis


Etter en lang dag på reisefot er det en god ide å sjekke inn på hotell, selv om du bare er på vei hjem. Ikke kjør hjem med trykk i ørene og øyne som nekter å holde seg åpne. Avslutt ferien på en like koselig måte som du startet den på! Ta litt tid til å reflektere over alle de nye opplevelsene og minnene, og kanskje opplev enda flere i området rundt flyplassen før dere drar hjem?


7. Psst! Det er ingen som sier at du må reise utenlands for å kunne bo på flyplasshotell.


Våre hotell er en destinasjon i seg selv. Det er et bra tips om du for eksempel vil unne deg en staycation eller få en liten miljøforandring.


Vi har hotell ved de fleste flyplassene i Norden. Blant annet på Arlanda i Stockholm, Kastrup i København, Gardermoen i Oslo og Vanda i Helsinki.


Her finner du alle våre flyplasshotell.


God tur! Bon voyage!