Enten du er en skifantast eller du bare er ute etter et adrenalinkick på ferien din, er vi sikre på at du vil like denne festivalen. Den tre dager lange Holmenkollen Skifestival arrangeres hvert år og er den største i verden av sitt slag. Her har du tre veldig gode grunner til hvorfor du skal besøke festivalen.

Holmenkollen  SkiFestival
Holmenkollen SkiFestival

1. Du liker fart og spenning

I likhet med skiløperne er du glad i fart og spenning. Hoppbakken i Holmenkollen er 60 meter høy, eller størrelse HS134 for den som vet hva det betyr. Så vi kan forsikre deg om at det ikke blir mangel på fart i løpet av disse tre dagene, da skihopperne praktisk talt vil fly ned bakkene.

2. Du elsker nordiske toppidrettsutøvere

Mellom damenes skihopp, mennenes langrenn og ungdomsstafetten på søndag vil det også være spennende underholdning for alle besøkende. Hvis du elsker skirenn vil du også elske å se ekspertene skape magi på snøen, mens du heier fram din favorittløper. Alle som er noe innen skiverdenen kommer til å være der, så husk å ta med kameraet ditt og kanskje til og med en notatblokk, da sjansen er stor for å få noen spennende autografer.

3. Det er den perfekte dagsturen fra Oslo sentrum

Hvis du bor i Oslo sentrum trenger du bare å kjøre i 20 minutter for å komme til Holmenkollen, eller du kan velge den litt mer miljøvennlige varianten og ta t-banen. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke besøke festivalen dersom du allerede er i Oslo. Hvis du likevel ikke får med deg festivalen kan du alltids sjekke ut denne Oslo-guiden for den som er i byen for første gang.

Hvor skal du bo?

Velg mellom alle hoteller i Oslo!

Så her har du altså tre enkle grunner til å besøke Holmenkollen Skifestival hvis du befinner deg i Oslo til riktig tidspunkt. Og dersom du skulle gå glipp av festivalen er Holmenkollen likevel verdt et besøk. Vi lover at du ikke vil bli skuffet.