På en adresse i Stockholm kan du ta heisen opp til stjernene og oppleve en vinter som i filmene – med en kopp suppe mellom vottekledde hender, utendørs vinterkino og en vennlig curlingkamp med kamerater.

Vinter Under Stjärnorna
Broa som tar deg til en vinteropplevelse som i julefilmene

Du vet hvordan det er. Skolissene dine er søkkvåte etter en spasertur i møkkete slaps, du har mistet den høyre votten igjen og du blir ikke engang flau lenger når du går på snørra på isen. Det var jo ikke sånn her “den kalde, fine tida” skulle være. Heldigvis vet vi om noe som kan lime sammen dine knuste forhåpninger: Stockholms egne Winter Wonderland, “Vinter Under Stjärnorna”.


En ganske så spesiell takterrasse


“Vinter Under Stjärnorna” er vinterversjonen av et populært sommerkonsept i Stockholm som finner sted på en 1200 kvadratmeter stor takterrasse, hvor tanken er at det skal etterligne en park, med alt det innebærer av mat, drikke og kulturinnslag. For å komme deg til takparken:  • Ta deg til Brunkebergstorg 2-4

  • La heisen ta deg opp til topps

  • Gå over broa

  • Du er framme når du ser byens lys skinne om kapp med stjernene på himmelen


Gløgg, gulasj, vinterkino, konserter og ... 5(!) curlingbaner


I vinter kan du altså befinne deg 50 meter over Stockholms bakkeplan og varme deg ved et ildsted eller kjøpe varme drikker og supper inspirert av Alpene. Slurp det i deg mens du nyter synet av utsikten opp mot stjernene og ned over Stockholm. Takparken kan også tilby hele fem curlingbaner, så her er det store muligheter for å ende kvelden som en god vinner eller dårlig taper.


Søndager er det kinokveld på taket. Filmer som kommer til å vises, er blant annet The Shining, Nightmare before Christmas og Into the Wild. Det kommer også til å være konserter med små og store artister. For hva er egentlig en takpark uten fet musikk?


Dersom du fikk lyst til å ta turen, vet vi hvor du kan bo mens du er på besøk. Her finner du alle våre hotell i vintervakre Stockholm.