Blogger Christina Fraas fløy til en hemmelig destinasjon og hadde en fem dager lang luksusferie. Eller hadde hun egentlig det? Følgerne hennes ble lurt trill rundt og ble ganske overrasket da de fant ut hvor hun egentlig hadde vært.

Christina Fraas - Oslo coffee
Det som så ut som en ferie langt hjemmefra var faktisk en kortreist ferie på Clarion Hotel The Hub.

Før avreise spurte Christina Fraas, også kjent som bloggeren Kirsebærhagen, følgerne sine hvor de trodde hun skulle reise. Forslagene var mange, og når hun la ut bilder fra fly, av fargerike klær og drinker og en oppblåsbar flamingo var mange sikre på at hun var på en eksotisk luksusferie langt fra Norge. Men var hun egentlig det?


Christina Fraas Bar Angst in Oslo Foto: Kristine Slyngstad/Christina Fraas


#Fakecation


Etter fem dager fortalte hun sannheten, Christina hadde faktisk ikke reist lenger enn til Clarion Hotel® The Hub i Oslo. Bildet "fra fly" var tatt med et dosete med utsikt fra toppen av Oslo, og bildet med den oppblåsbare flamingoen var tatt i kulda på Sørenga. De kreative bildene gjorde at det var lett å tro at hun hadde reist hele veien til for eksempel Thailand, men det hele var altså en "fakecation" tilbragt i Oslo. Men selv om det ikke var langt unna kan ferien fortsatt beskrives som en luksusferie med god mat og drikke.


Christina Fraas Toilet on top of Clarion Hotel The Hub Foto: Kristine Slyngstad/Christina Fraas


Christina Fraas, Oslo, Sørenga Her ble det brukt en god dose kreativitet. Foto: Kristine Slyngstad/Christina Fraas


Klimavennlig reise


Denne fakecationen viser at en trenger ikke reise langt for å nyte en deilig ferie, og det er mye man kan oppleve ikke langt fra sitt eget hjem. En skal ikke føle på skam over å ta seg en velfortjent ferie langt hjemmefra, men de lange reisene kan kanskje begrenses til litt sjeldnere? Færre langreiste ferier er med på å redusere miljøpåvirkningen, og når du er gjest hos oss kan du være trygg på at vi gjør vårt beste for å drive våre hotell på en bærekraftig måte.


*Det er mye man kan oppleve i sin egen by, eller i nærheten av, og bare det å komme seg bort litt og nyte noen late dager på hotell kan hjelpe med å samle nye krefter. *
Ønsker du å være turist i nærheten av egen by? Se alle våre hotell og book ditt opphold her.