Også denne påsken ligger over 2000 påskeegg gjemt i 46 byer i Norge, Sverige, Finland og Latvia, og venter på å bli funnet. Eggene er proppfulle med fantastiske priser, alt fra hotellputer og middager til herlige overnattinger på Clarion Hotel® i Norden.

Eggjakt kylling Clarion Hotel
De gullfargede eggene finnes gjemt hvor som helst.

Eggjakten 2018 drar i gang fra tidlig morgen torsdag 22. mars og avsluttes 12 timer senere, om ikke alle egg har blitt funnet til da. De gullfargede eggene finnes gjemt hvor som helst i Norge. Befinner du deg i Sverige, Finland eller Riga, finnes det egg gjemt der og.


Totalt deltar 60 Clarion Hotel, i 44 ulike byer. Vil du også være med på jakten? Sjekk ut denne siden for å se hvilke byer som er med på jakten og les mer informasjon. Eggjakten pågår til alle egg er blitt funnet. Så skyndt deg!


Psst! Del gjerne din jaktopplevelse med oss, bruk eggjaktens offisielle hashtag #ClarionEggHunt2018


God jakt og god påske fra oss i Strawberry!

Kreative og dyrevennlig påskepynt

So long, påskefjær

På Strawberry deler vi en tradisjon og kultur der vi gjør mer enn det som forventes av oss – for gjestene, medarbeiderne våre, samfunnet og selvfølgelig miljøet. Dette arbeidet kaller vi [WeCare]/samfunnsansvar/). Som en del av det arbeidet har alle hotellene våre valgt å si nei til påskefjær. Les mer om vår boikott mot påskefjær her.