Å reise jorden rundt er både omfattende og dyrt - og noe som lett blir med tanken. Reis heller Norden rundt da vel, og bo på fem ulike hotell for en skikkelig bra pris!

Dame som danser i snøen
Med Take Five-hotellpasset får du fem netter du kan bruke når du trenger en pause fra hverdagen

Take Five

Bestill Take Five-hotellpass her

Litt fristet til å bare slippe jorda rundt-drømmen for en liten stund? Eller skulle du ønske du hadde sett mer av eget land - eller de fine nabolandene du har hørt så mye fint om? Du kan faktisk få deg et lite eventyr ved å reise innenfor de nordiske landegrensene. En oppdagelsesreise uten passkø, ukjente dyr og timelange flyturer. Ikke minst er det både enklere, billigere og noen hakk mer harmonisk enn en “finne deg sjæl-tur” rundt jordkloden. Særlig når du kan “take five!” Okey, men hva er så det da? La oss male et lite bilde for deg først:


Breakfast_16_9Skulle du ønske dette var frokosten din for noen dager?


Julemaset er lagt bak deg, men mørket, sørpa og våte sko er fortsatt høyaktuelt. I tillegg er det barn som maser, husdyr som må luftes, foreldre som må pleies eller en jobb som har “nytt år, nye muligheter” på agendaen - en agenda som ikke akkurat smører kropp og sjel med balsam. Du kunne trengt en pause eller? Ei litta time out? Eller oppleve noe helt annet for en liten stund (uten at det trenger å være jorda rundt)? Da er du kommet til rett sted.


Take Five - standard room CL Post_16_9En eller flere netter i hotellseng er aldri feil.


Se det for deg: Barnevakt, hundevakt, kattevakt eller plantevakt er ordnet. Du og din kjære står klare med koffertene. Det gnistrer i øynene deres - dere føler dere allerede mer forelsket enn dere gjorde dagen før. Du og din bedre halvdel er rett og slett klare for et lite eventyr. Dere har nemlig kjøpt Take Five-hotellpasset til Strawberry, som innebærer kjøp av fem hotellnetter til kun 899 kroner per natt, og som kan brukes på over 100 av våre hotell i Norge, Sverige, Finland og Danmark (Altså, wow!). Dere vet at dere ikke må bruke alle fem nettene på en gang, de varer tross alt frem til 16. April 2023, men dere så muligheten; dere vil oppleve hva Norden har å by på.


Take Five - couple playing in the snow_16_9Utnytt Take Five-hotellpasset med å besøke populære serverdigheter i nye byer..eller bare lek i snøen.


Dere vil nyte deilige senger og god frokost i fem hele dager mens dere for eksempel utforsker Fløibanen i Bergen, drar videre til Gøteborg for å isbade, tar turen til kule København, før dere avslutter med to netter i Helsinki - byen som har overraskende mye spennende å by på, spesielt spennende kunst og deilige saunaer.


Take Five - Bergen pier_16_9Bryggen i Bergen er vakker på kveldstid. På dagtid kan man ta Fløibanen og oppleve nydelig utsikt.


Take Five - Copenhagen _16_9Nyhavn i København er et populært sted blant nordmenn.


Synes du dette hørtes litt stress ut? Vil du egentlig heller bare få deg litt alenetid borte fra familiekjas og mas uten å måtte reise fra by til by? Vel, dra til et hotell nær deg da vel! Ta deg et par helger hvor du bare tenker på deg selv, og bruk den siste natten med en venn, kollega eller….hvem du vil egentlig. Det er ditt pass, du bestemmer! Du har fem netter på dobbeltrom til å bruke akkurat som du måtte ønske. Frem til 16. april, vel og merke. Kos deg! Og du? Man blir aldri for gammel til å reise jorda rundt. Nå kan du ta Norden, eller hjembyen, for dine føtter. Jorda rundt kan vente, eller?


Take Five - sauna CC Bastion_16_9Hvorfor ikke besøke en offentlig badstue i Helsinki etter du har tatt et isbad?

Take Five

Bestill Take Five-hotellpass her