1. mars åpnet endelig Clarion Hotel® The Hub – Norges største hotell – og seks dager etter ble det feiret med store artister, stunt, fyrverkeri, fart og baluba.

Nabolagsfest ved åpningen av Clarion Hotel The Hub
Jernbanetorget var full av gode naboer til tross for været

Clarion Hotel The Hub ligger midt i gryta i Oslo by, som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon. Derfor ble innvielsesfesten til en real nabolagskonsert midt på selveste Jernbanetorget – og hele byen var invitert.


– For å markere åpningen av Norges største hotell og Oslos nye storstue, var det ingen tvil om at vi måtte arrangere en fantastisk utendørskonsert for Oslos innbyggere. Clarion Hotel The Hub skal være en urban møteplass for både de som bor i Oslo og gjestene på hotellet. Jeg er utrolig stolt over innsatsen de ansatte har lagt ned, og gleder meg til å innvie hotellet med enestående kunst, spennende barkonsept og restaurant Norda med byens råeste utsikt, sier Petter A. Stordalen.


Tidligere på festdagen holdt Petter A. Stordalen to frokostforedrag for over 2000 mennesker i kongressalen på hotellet.


Ingen hotellåpning uten et stunt


Vegard Harm var kveldens konferansier, og artistene som spilte for 5000 regnvåte innbyggere var Ina Wroldsen, Amanda Delara, Arif og Lind, Nilsen, Fuentes, Holm.


stordalen-zipline-nabolagsfest-petter-stordalenStordalen på taket til Clarion Hotel The Hub like før han fløy ned til scenen (med litt hjelp fra en zipline).


Midt i konserten kom Petter A. Stordalen flyvende ned til scenen fra hotellets tak. Som prikken over i-en og som startskuddet for Clarion Hotel The Hubs tilstedeværelse i byen, ble kvelden avsluttet med sprakende fyrverkeri.
Tenker du nå at “Jeg MÅ bo på hotellet med den heftige åpningsfesten”? This way!


Eller vil du lese litt mer om hotellet først? Det kan du gjøre her.