Julebordet på Quality Hotel™ Edvard Grieg var en suksess i fjor. Flere tusen festkledde mennesker fylt med julestemning forlot hotellet etter en helaften med show, mat og kjente artister. Så bra var tydeligvis julebordet at vi solgte ut årets plasser på rekordtid. 3000 billetter! Det vil si 3000 billetter minus én.


En gullbillett


En billett har vi igjen og det er ikke alle som trekker i finstasen og går på fest alene. Derfor sitter vi med denne ene billetten fremdeles. Nå døper vi den om til gullbilletten og søker en utadvendt og glad person som kan tenke seg å oppleve julebordet vårt på beste vis, behandlet som en Very Important Christmas Person hele kvelden. Du må nok tåle litt ekstra oppmerksomhet for Team Grieg kommer til å sørge for at du har det alle tiders. Du går kanskje alene inn døren, men på vei ut igjen har du kanskje fått noen hundre nye venner? Årets julebord avholdes lørdag 9. desember.


Søk innen fredag


Fortell oss hvorfor akkurat du tør å gå på årets julebord innen fredag 17. november her, kanskje er det du som vinner helaftenen til en verdi av 1 495,-?