I høst lanserte Clarion Collection sitt nye “hygge-konsept” med et mål om å tilby mer enn bare en god natts søvn. Tanken er at hotellene skal være fredfulle oaser med muligheter for “digital detox”, en avkoblende “hjemme-hos-følelse” og personlig service. For å sikre at vi virkelig leverer etterlyser vi nå 49 hygge-eksperter med oppdraget å forsterke denne opplevelsen.

Clarion Collection Hotel - Hygge

Clarion Collection Hotel har siden i høst jobbet flittig med å skape et hygge-miljø på våre 49 hotell. Dette fordi gjestene blir stadig mer kresne og søker mer enn bare en god natts søvn. Formålet med hygge er å skape et fredelig miljø, der gjestene kan føle seg som hjemme og samtidig oppleve personlig service.

Jeg kan med god samvittighet si at både hard- og mykvaren allerede finnes på plass. Og i kombinasjon med våre nye serviceløfter er det ingen tilfeldighet at vi havner høyest på samtlige målinger, både gjeldende service og kundetilfredshet. Vårt personal gjør en magisk jobb der ute, hver dag 24/7. Men vi må kontinuerlig forbedre og kvalitetssikre. Og hvem kan dette bedre enn våre gjester, sier Jessica Castegren, Director of Marketing & Communication, Clarion Collection Hotel.

Hygge er en filosofi og livsstil som handler om å sette gullkant på tilværelsen. Den kan oppleves alene eller i gruppe, ute eller innendørs og innebærer personlige tolkninger for alle individer. Da begrepet er så pass bredt og uttrykket hygge fortsatt er ukjent for mange, er det viktig å være lydhøre for hva vi virkelig leverer på.

Vi vet jo at vårt unike matkonsept, der både frokost, fika og kveldsmat inngår, er utrolig verdsatt av våre hotellgjester. Men finnes det andre faktorer som spiller en viktigere rolle? Det skal våre hygge-eksperter hjelpe oss å finne ut av, konkluderer Castegren.

Etterlysning av hygge-eksperter pågår mellom 9.-15. mars. Påmeldingen er åpen for alle i Sverige og Norge. Alt du trenger å gjøre er å begrunne hvorfor akkurat du er vår hygge-ekspert. 49 vinnere vil bli valgt ut, én for hvert hotell. Vinnerne blir varslet separat, senest uke 13.


Visste du at fika og kveldsmat er inkludert i romprisen når du bor på et Clarion Collection Hotel? Les mer om det her!

Her kan du lese mer om hygge-konseptet.