Perfekte skiløyper, blå himmel og påskesol, afterski og hotellfrokost. Å feire påske på fjellet er en erkenorsk tradisjon, men hvorfor ikke bytte ut hytta med et avslappende hotellopphold? Vi har samlet fem gode grunner til å velge fjellhotell i påsken.

People looking at view from Copperhill Mountain Lodge

Sjekk ut våre utvalgte tilbud

Utforsk sesongens beste tilbud her!

1. Kort vei til løype og bakke


De aller fleste fjellhotell har kort vei til både skiløyper og alpinanlegg. Liker noen i familien å gå på langrenn, mens andre foretrekker å stå på snowboard? Sjekker dere inn på et fjellhotell i påsken kan alle i familien finne et alternativ som passer for dem. Inkludert den skitrøtte som bare ønsker å sitte foran peisen med en god bok.


2. Afterski


Når skiene er parkert for dagen og du er utmattet etter en lang dag ute i påskeløypene, da er det få ting som smaker bedre enn afterski. På afterski får man både peisvarme, sosial varme, og noe varmt i glasset om man ønsker det. Bli så kort eller lenge du vil!


3. Spa


Hva med å velge et fjellhotell med spa? Norefjell Ski & Spa er et prisvinnende spahotell med en spaavdeling som gjør godt for både kropp og sjel. Behandlingene er inspirert av nordisk natur, det er til og med et utendørs boblebad hvor du kan nyte doble bobler med utsikt over fjellet.


NorefjellSkiSpaPool.jpgDette er påskeluksus på sitt beste.


4. Påskevær


Selv om det kan være fint med bypåske, så er det noe helt spesielt med påske på fjellet. Den blå himmelen, solen som skinner slik at svetten begynner å renne under superundertøyet, solbrillene som får årets debut, lukten av appelsin og smaken av Kvikk Lunsj. Dette er nostalgiske opplevelser som tilhører påskefjellet, og påskefjellet alene.


5. Pust ut


Det er ikke alle forunt å ha en hytte på fjellet hvor de kan feire påske, men et hotellopphold passer for alle – hytteeier eller ikke hytteeier. Feirer du påsken på hotell kan du nemlig sove så lenge du vil, du får alle måltider servert, det er noen andre som rer sengen din og det er noen andre som rengjør rommet når du drar. Ingen oppvask, ingen støvsuger og ingen stress. Du kan rett og slett bare slappe av og puste ut!


Det er mange fine fjellhotell i både Norge og Sverige, og du kan lett velge det hotellet som best passer dine behov. Ønsker du å slappe av med et spaopphold drar du til Norefjell, mens Falun er naturmekka for den langrennsinteresserte.


God (hotell)påske!

Sjekk ut våre utvalgte tilbud

Utforsk sesongens beste tilbud her!