Klar for en helg i Oslo? Bo på våre hotell midt i sentrum, og opplev byens fulle potensial! Her gir vi deg tips til musikk og festivaler, uteliv og restauranter. 

Guide Oslo
Bland mat, musikk og uteliv for et flott besøk til Oslo

**1. DIGG MUSIKK

**Ankommer du Tigerstaden på sommeren er det mange musikalske og minnerike hendelser som venter deg. I juni måned, 19. - 22., arrangeres Over Oslo. En festival som tilbyr både god musikk og vakker utsikt på hovedstadens tak.


Planlegger du Oslo-opplevelsen senere på sommeren kan du dra på Øyafestivalen i august. Dette er festivalen som tiltrekker seg de kuleste folka i byen, og artister som Beck, Florence + The Machine, Bad Religion og Team Me. Om du kommer på vinteren er det heller ingen grunn til bekymring. I mars går Inferno Metal Festival av stabelen, og i løpet av hele året smeller det på Rockefeller, Sentrum Scene, Telenor Arena og Spektrum. Følg linkene for å holde deg oppdatert på arrangementene som kommer.


**2. UTELIV

**Er det en heftig kveld på byen du er ute etter? Da er mulighetene mange. Klubben Blå befinner seg i et nedlagt spinneri ved Akerselva, der det ofte er konserter tidlig på kvelden før lokalet fylles med festklare folk og DJ’s eller liveband.


På Youngstorget, noen meter fra inngangsdøren din, er det flere skjulte skatter som venter på din ankomst. Café Mono er et koselig og noe mystisk sted, med både bar, kjøkken og livemusikk. Litt lenger opp i gaten finner du Jaeger der du kan danse ut i de sene nattetimer. Og i Torggata kan du gå inn på Tilt for å spille shuffleboard, mens du nyter øl av alle slag.


Gudruns er byens største hipstersted med to etasjer i hovedgaten Karl Johan. Med en særdeles anonym inngangsdør er ikke stedet enkelt å finne, men står du ved Kondomeriet er du på riktig vei. Følg køen inn til himmelriket.


Om du tilfeldigvis er i Oslo når august setter i gang, kan du ta turen innom den erotiske festivalen Sexhibition. Her kan du se glamorøse og energiske underholdningsinnslag på flere scener.


**3. MATOPPLEVELSER

**Kjenner du det rumle i magen etter en lang dag i Oslos gater? På sommeren tilbyr Stratos grillmat og utepils fem dager i uken, med en fantastisk utsikt over hele Oslo. Om du ønsker mer å velge i kan du dra til Mathallen som tilbyr stor variasjon av mat og drikke med høy kvalitet. Dette er stedet å dra dersom en unik matopplevelse står på agendaen.


På hjørnet av Torggata og Hausmannsgate finner du Café Sara. En koselig pub med både drikke og matservering. Hit passer det å dra om middagen kommer i siste liten. Serveringen er oppe helt til klokken 02.45, hver dag.


Om du ønsker kort vei å gå fra hotellet kan du besøke det stemningsfulle Kulturhuset. Her venter tre etasjer med masse moro. Eller hva med å teste byens hippeste burger? Den finner du på Munchies.


**GRIP DAGEN

**Sjekk ut alle våre hotell i Oslo her.


unnamed