Høsten har gjort sitt inntog med stormskritt, og det er endelig tid for å annonsere vinnerne i sommerens store fotokonkurranse. Takket være dere har vi fått inn over 1500 bilder som vi har gått nøye gjennom, og vi kan endelig presentere for verden de 12 beste bidragene. Har du kanskje en personlig favoritt? Scroll ned og nyt de vakre bildene fra vår verden.

Hotel Brosundet, winner photo

Da sommeren er over for denne gang er også fotokonkurransen vår avsluttet. Vi har som nevnt fått inn og gått gjennom mengdevis med bilder av alt fra sommeroppsett av føtter og bein til stilige fotografier av alle mulige fasiliteter og aktiviteter på våre hotell. Kreativiteten har det absolutt ikke skortet på! Vi vil sende en stor takk til alle som har deltatt med sine innsendte bidrag. Nå har vi endelig kåret de 12 beste bidragene, der de tre aller beste vinner premier i form av et gavekort på hotell. 4. til 12. plass er presentert i tilfeldig rekkefølge.

Her er de utvalgte, og særdeles vakre, bidragene:

Førsteplass View over Hotel Brosundet in Ålesund, winner photo competition 2021_original Vinnerbildet er knipset av Magnus Torfoss, og er et foto av Hotel Brosundet i Ålesund. Du kan se mer av Magnus' verk på hans hjemmeside: torfoss.com. Magnus får tilsendt et gavekort på 5000 kr som kan anvendes på alle våre hotell.

Andreplass View of harbour in the winter, number two in photo competition 2021_16_9 Andrepremien går til Martin Håndlykken for dette bildet av et vakkert vinterlandskap. Martins hjemmeside er: mhandlykken.com. Martin vinner et gavekort på 3000 kroner.

Tredjeplass People carrying surfboard at the beach, number 3 in photo competition 2021_16_9 Kari Krog Øvrelid har knipset dette fantastiske sommerbildet, og vinner tredjeprisen i fotokonkurransen, nemlig et gavekort på 1000 kroner.


De følgende bildene presenteres i tilfeldig rekkefølge, så kan du velge selv hvilken rangering du synes de fortjener.

View of Öresundsbron from Malmö, photo competition 2021_16_9Foto: Malin Bolte.

View of Oslo from the top of Clarion Hotel The Hub, photo competition 2021_16_9Foto: Bjørn G. Stark.

Woman reading a book by the window, photo competition 2021_16_9Foto: Martin Håndlykken.

Flying sea gulls by the beach, photo competition 2021_16_9Foto: Lovisa Wanker.

View of fjords and nature in Ålesund, photo competition 2021_16_9Foto: Håvard Legernæs.

Mo i Rana during winter, photo competition 2021_16_9Foto: Kristin Hvarnes.

Woman looking out of window at restaurant, photo competition 2021_16_9Foto: Martin Håndlykken.

Facade of Avalon Hotel, photo competition 2021_originalFoto: Christine Lindén.

Restaurant dish at Norda Clarion The Hub, photo competiton 2021_originalFoto: Jannike Berg.

Takk og gratulerer

Vi takker og gratulerer så mye til alle de utrolig begavede fotografene som har vunnet heder og publisitet gjennom publiseringen av sine bidrag. Og ekstra store gratulasjoner går til Magnus Torfoss, Martin Håndlykken og Kari Krog Øvrelid, som i tillegg har vunnet hvert sitt hotellgavekort. Vi gleder oss til å se dere, og ønsker dere velkommen til oss!