1. mars 2019 åpner det som blir Norges største hotell – Clarion Hotel® The Hub – midt på Jernbanetorget i Oslo. Hotellet vil lokke med 810 moderne rom og suiter, treningsrom og relaxområde med basseng, to ulike barer og en restaurant med fantastisk utsikt som serverer fra egen takåker.

Hotellrom med utsikt på Clarion Hotel The Hub
Nyt utsikt over byen, Oslofjorden, Operaen og Bjørvika fra hotellrommet.

Clarion Hotel The Hub blir et pulserende samlingssted med en touch av Oslo, og en hub for møter mellom mennesker. Her opplever du ikke bare et hotell eller en overnatting – du er en del av et yrende nabolag i hjertet av Oslo. Du finner rett og slett hele Oslo rett utenfor hotelldøren.


Clarion Hotel The Hub facade


810 moderne hotellrom og suiter


Clarion Hotel The Hub blir det største hotellet i Oslo. 810 moderne rom med innovative løsninger for teknologi og det nyeste innen high tech. Dette inkluderer også tre sikkerhetsetasjer som kan stenges for andre gjester. Flere rom vil ha fantastisk panoramautsikt over Oslo og en privat balkong eller terrasse som utsikten kan nytes fra.


Unn deg selv et besøk ut over det vanlige med ekstra luksus i våre unike og elegante suiter på 46 - 50 kvadratmeter. I tillegg vil det også være rom som er tilpasset for rullestolbrukere, hørselshemmede og svaksynte.


Få smaken av Oslo på Norda, Bon Bon Bar & The Hub Bar


Restaurant at Clarion Hotel The Hub


Restaurant Norda Clarion Hotel The Hub


På Clarion Hotel The Hub vil du finne tre spennende restaurant- og barkonsept. I første etasje åpner The Hub Bar, som vil være et møtested hele dagen og kvelden. Her får du kjøpt kaffe, vin og småretter omgitt av god stemning. Hva med å legge ditt neste jobbmøte eller Afterwork med kollegaene her?


Hotellgjester såvel som lokale er invitert opp til 13. etasje, til restauranten Norda. Her møter du nordiske råvarer i skjønn forening med smaker hentet fra hele verden. Nyt maten til utsikt over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden.


24 fleksible møterom - perfekt til events og konferanser


Conference hall at Clarion Hotel The Hub


Bryllup, julebord, messer, pop-up-show, konsert, After Work – you name it! Arrangerer du et event, møte eller konferanse i Oslo, er mulighetene mange på Clarion Hotel The Hub. Kongressalen er 900 kvadratmeter og har kapasitet til 1150 mennesker i samme rom.


Med tilhørende utstillingsområde der du kan heise inn store elementer – som for eksempel en bil – og et mingleområde samt backstage-rom, kan du nå arrangere kongresser i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum.


Banquet hall at Clarion Hotel The Hub
Bankettsalen har plass til 650 personer ved runde bord. Perfekt for større julebord og events


Skal du ha mindre møter har hotellet 22 moderne møterom, som inkluderer et VIP-rom på 80 kvadratmeter og 10 styrerom som er fleksible for enhver anledning. Vil du ha en kreativ tvist på møtet ditt, anbefaler vi å booke møterommet "Think outside the Box".


Ureist mat fra Nordens største takåker– Med GrowHub tester vi en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk.Clarion Hotel The Hub General Manager & Growhub
André Schreiner, hotelldirektør Clarion Hotel The Hub


På taket til hotellet kommer en 200 kvm stor takåker, GrowHub, der det skal produseres ca. 10 000 grøntenheter per år til hotellets restauranter og gjester. Dette er i samarbeid med bybonden Andreas Capjon fra Losæter Gård, i samarbeid med Ureist og Bokashi Norge.


– Med GrowHub tester vi en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk. Gjester og locals som besøker Clarion Hotel The Hub vil få servert smaken av Oslo gjennom sunn, ekte og smaksrik mat, forteller André Schreiner, hotelldirektør på Clarion Hotel The Hub.
Clarion Hotel The Hub blir et levende hotell med ulike arenaer skap for å lære, utfordre, skape og dele – midt i den travleste delen av Oslo sentrum. Book ditt rom allerede nå!
Vi feirer åpningen av hotellet med en festdag 7. mars, og DU er invitert! Les mer om åpningsfesten til Clarion Hotel The Hub her.