Du har akkurat kommet tilbake til hotellrommet etter en lang dag. Møtene er avviklet. Nye kontakter er knyttet, og du fikk i havn den siste avtalen over jobbmiddagen. Du kan sette punktum for en vellykket arbeidsdag. Men så …

Du går til sengs med god samvittighet og kjenner kroppen hvile mot sengetøyet. Men så kommer du plutselig på det. Det er en siste e-post du bare må svare på. Og hva er forresten rekkefølgen på presentasjonen din i morgen tidlig?


La de riktige verktøyene gjøre jobben


Det frister så lite å stå opp fra den deilige senga. Enda mindre å vente på at laptopen nok en gang skal starte opp, mens sovetiden forsvinner i takt med sekundviseren. Dette slipper du hvis du har de rette appene på smarttelefonen din.


Appene som gir deg kontroll

Wunderlist er blant de mest populære appene for som hjelper deg å holde styr på avtaler og gjøremål. Den lar deg dele ulike lister med andre – og samarbeide om dem i sanntid. Perfekt for en variert arbeidsdag med mange ting å huske, og perfekt+ for å oppsummere dagen fra sengekanten.


Dessuten er det svært tilfredsstillende å huke av oppføringene ved dagens slutt. Check – og god natt!


Evernote er rett og slett genialt. Når du først er i gang, forstår du ikke hvordan du kunne leve uten. Evernote håndterer nemlig en rekke ulike formater, støtter de aller fleste plattformer, og derfor kan du ta med dine notater, nesten uansett hvilken enhet du bruker.


Huskelister, bokmerker og dokumenter organiseres på en ufattelig lettfattelig måte – og informasjonen synkroniseres i nettskyen. Så alt du trenger er Internett – så lett rett og slett.


Trello gjør prosjektstyringen enklere – også fra sengekanten. Trello er et svært fleksibelt samarbeidsverktøy – perfekt for prosjekter der flere er involvert. Du organiserer arbeidet ved hjelp ulike tavler. Tavlen deler du inn i ulike lister. Listene består igjen av ulike kort.


Det er veldig oversiktlig, og et blikk på tavlen gir deg full oversikt over prosjektet. Hvem har ansvar for hva og når må det gjøres? Alle kan se det i Trello.


Truegroups er en norsk app som er laget for at foreldre skal få full oversikt over familiens aktiviteter på maks 30 sekunder. Det kan jo hende at du har familieforhold å holde styr på når du er ute og reiser?


Behov for en utskrift? Du får printeren i lomma


Om inspirasjonen tok helt av fra sengekanten, og du endte opp med å løse et problem eller virkelig finne opp kruttet – så bør det hele kanskje skrives ut svart på hvitt?


Hvor kult hadde det ikke vært å ha en miniprinter i toalettmappa som kan skrive ut direkte fra mobilen?


Du må vente litt på den – men fremtiden er robotisk og rett rundt hjørnet.


La appene og robotene gjøre jobben fra hotellrommet lettere. Morgenstunden er til for en stille stund, fristende hotellfrokost og bedre kaffe enn hjemme.