Nå kan du sjekke inn i Drammens høyeste bygning – Quality Hotel™ River Station. Kommer du og besøker hotellet ved elva?

Drammen togstasjon og Quality Hotel River Station
Drammen togstasjon og Quality Hotel River Station

Kanskje det, få høre om hotellet, da!


Quality Hotel River Station har 247 rom, moderne treningsrom, bar og restaurantkonseptet The Social Bar & Bistro. I restauranten kan du spise enkle, velsmakende retter laget med årstidenes råvarer.


bed-quality-hotel-river-station*Ett av 247 rom. *


Hotellet har også konferansefasiliteter med 8 møterom i forskjellige størrelser, i tillegg til en storsal på cirka 400 kvadratmeter for de større anledningene (bokstavelig talt). Uansett anledning bys det på popcorn og softis til konferansedeltakerne.


Drammens nye hotell har 14 etasjer og dermed en makeløs utsikt over elvebyen med sine grønne åssider og glitrende vann.


Quality Hotel River station LobbyBehagelig lobby til glede for gjester og innbyggere. Datarendering: Quality Hotel River Station


Ok, fortell meg om byen med åssidene og vannet.


Drammen er hjembyen til Aass bryggeri, som kan skryte av å være Norges eldste bryggeri som fremdeles er aktiv. Kommer du til Drammen med tog, vil du se det lange, karakteristiske bryggeriet på den ene siden av elva, og Quality Hotel River Station rett på andre siden.


View over river and Quality Hotel River StationLangs elvepromenaden kan du gå tur, spille volleyball eller ha piknik. Her ser du Quality Hotel River Station på andre siden av elva. Datarendering: Quality Hotel River Station


Fra hotellet kommer du deg kjapt og enkelt over til byens sentrum, Bragernes Torg. Kun en liten rusletur over bybrua, så er du fremme. Her kan du shoppe, gå på kino, restaurant eller teater, eller sjekke ut et av byens vannhull.


Greit, jeg er overbevist. Hvordan kommer jeg meg til hotellet?


Det er kjempelett! Det aller, aller enkleste er å ta toget til Drammen stasjon, for da er du så godt som framme når du lemper kofferten ut av toget. Bare gå ut av stasjonen, ta til venstre og stopp når du ser en fasade som dette:


Facade Quality Hotel River StationDu er framme! Datarendering: Quality Hotel River Station


Velkommen!

Fasade Quality Hotel River Station

Fakta om Quality Hotel™ River Station

  • Åpnet 1. november 2019
  • Har 14 etasjer og er dermed Drammens høyeste bygning
  • 247 rom
  • Konferansefasiliteter bestående av 8 møterom og en storsal på 400 kvadratmeter
  • Bar og restaurant Brasserie X