Vi går gjennom en vanskelig periode. Tomme gater som tidligere yret med liv, stillhet i skolegården der vi før hørte barnelatter og flere kontorer slukker lyset for siste gang på en stund. Selv om det kan føles som om verden er satt på pause, har det aldri vært viktigere med kommunikasjon. Derfor har Clarion Hotel® Oslo i samarbeid med Trippel-M startet Oslo Streamingsenter på hotellet i Bjørvika.

Fasaden på Clarion Hotel Oslo

I samarbeid med Trippel-M Levende Bilder, går Clarion Hotel® Oslo inn i et samarbeid om Oslo Streamingsenter. Fra mandag 16. mars 2020 tilbys streaming-, opptak- og podcaststudioer på hotellet.


Nye omstendigheter krever nye måter å kommunisere på


Om du har et arrangement, en konsert, en konferanse eller noe annet som skulle vært fysisk, kan du med hjelp av Clarion Hotel® Oslo og Trippel M Levende Bilder overføre dette til den digitale verden.


– Det var i samarbeid med Trippel M hvor det ble tydelig at vi måtte tenke nytt i denne situasjonen hvor bedrifter har behov for å kommunisere med ansatte og kunder, men ikke kan samles på ett sted, sier Robert Holan, hotelldirektør på Clarion Hotel Oslo.


Du kan velge mellom 4 ulike studioer – fra et podcaststudio med plass til 4 deltakere, til en storsal på 280m2 med stor LED-skjerm og 4-kamera-produksjon. Oslo Streamingsenter vil kunne hjelpe deg å sette sammen regi, dramaturgi og et tydelig budskap som setter rammene for et godt gjennomført arrangement.


Stort studio på Clarion Hotel Oslo, Oslo Streamingsenter


Trygt for deg og trygt for oss


Selvfølgelig tar hotellet og produksjonsbyrået tiltak for at du og crewet skal føle dere trygge på jobb:  • Det er direkte tilgang til studioene fra Clarion Hotel® Oslo sitt garasjeanlegg.

  • Alle ansatte er friske og feberfrie. Om noen føler seg utrygge på sin egen tilstand er de heller ikke på jobb.

  • Lokalene blir regelmessig rengjort med desinfiserende midler.

  • Alle berøringsflater blir vasket mellom hver sending.

  • I alle studioer er det rikelig tilgang på desinfiserende midler og kort vei til håndvask.

  • Alle medarbeidere er instruert til å holde avtand fra andre og vaske hendene regelmessig.


studio-oslo-streamingsenter-clarion-hotel-oslo


Les mer


Strawberry logo

SAFE STAY på hotellene våre

Gjestene og personalets sikkerhet er alltid vår førsteprioritet. Vi har innført nye sikkerhetsrutiner for at du som gjest skal ha en trygg hotellopplevelse hos oss. Samtlige hotell i Strawberry følger anbefalinger, råd og instruksjoner fra helsemyndighetene.