Gratis kaffe, billigere spa og digitale restaurantkuponger. Les mer om fordelene ved å være Strawberry medlem.

Coffe and Strawberry app.
Gratis kaffe, digitale restaurantkuponger, billigere inngang til spa – what's not to like?

Bli medlem i Strawberry

Det er mange gode grunner til å bli medlem i Strawberry - til og med om du ikke for øyeblikket får reist på hotellferie like ofte som du pleide. I denne artikkelen har vi samlet medlemsfordelene som gjelder for våre medlemmer.


1. 5-15 % rabatt på hotellrom


Som alltid får medlemmene våre den aller beste prisen på hotellrom: minst 5 % rabatt når du booker Member Price. I visse perioder og på utvalgte hotell får du til og med enda høyere rabatt. For eksempel får du alltid 15 % rabatt på helgeopphold dersom du velger å forhåndsbetale, altså booke pristypen Member Price Prepaid. Medlemsrabatten baseres på standardprisen vår som heter Web Price Flex.


Les mer om fordelen her.


2. Gratis kaffe når du vil!


Kan dette være vår koseligste medlemsfordel? Ja, i hvert fall for oss, for det betyr at vi får se deg oftere! Som medlem får du nemlig en gratis kopp kaffe hver dag på hotellene våre. Så stikk innom et hotell når du er i nærheten, så tar vi en rykende kopp ferskbrygget kaffe sammen. Vi spanderer! (Du kan selvfølgelig også ta den med deg på farta.)


Er du en av dem som ikke drikker kaffe? Da kan du få en kopp te istedenfor.


Les mer om fordelen her.


NCC-benefits-grab-a-coffeeMmmm, en kopp nybrygget kaffe – helt gratis.


3. Digitale restaurantkuponger


Som medlem i Strawberry får du en digital restaurantkupong per natt når du bor på Quality Hotel, Clarion Hotel og de frittstående hotellene våre i hele Norden (Norge, Sverige, Danmark og Finland). Kupongen får du i appen vår den dagen du ankommer hotellet. Bor du på hotell som ikke er i appen, får du en fysisk kupong. Har du ikke skaffet deg appen ennå, kan du laste den ned her.


Ikke bare er det nytt i 2021 at kupongene er digitale, kupongene selv er faktisk en nyhet i Norge og Danmark. Tidligere har du fått bonuspoeng på restaurantkvitteringen når du har bodd på hotell i Norge eller Danmark, mens nå får du altså en restaurantkupong i stedet. Kupongens verdi avhenger av medlemsnivået ditt:Hva kan kjøpes med kupongen?


Navnet "restaurantkupong" gir kanskje et lite hint. Du kan bruke den til å del- eller helbetale regningen i restauranten eller baren på hotellet. Merk at den kun kan brukes på alkohol dersom det kjøpes sammen med mat. Fullstendige vilkår står på kupongen i appen.


4. Spa-inngang 2 for 1 for Gold- og Platinum-medlemmer


Vi har lyst til å gi deg noen goder også når du ikke bor hos oss, og derfor får Gold- og Platinum-medlemmer nå rabatt på spa-inngang hos hotellene som har spa. Dra to personer, og betal for én. Du må ikke bo på hotellet for å bruke fordelen, det må bare være plass på spaet.


Les mer om fordelen her.


relax-pool-stromstad-spa-resortFlere og billigere spa-besøk, du takker vel ikke nei til det?


5. 500 bonuspoeng om du booker hos en ekstern bookingside


Dersom du er medlem og booker hotellrom via eksterne bookingsider (for eksempel Hotels.com), får du 500 bonuspoeng, men ingen andre medlemsfordeler.


Det er mange fordeler med å booke direkte hos oss: du får alltid best pris, de mest fleksible av- og ombookingsvilkårene, en smidig gjestereise og enklere kommunikasjon med hotellet. Når du samler bonuspoeng, klatrer du raskere i medlemsnivå, og kan raskere få glede av medlemskapets fordeler, som bonusnetter og annet morsomt.


6. Garantert oppgradering for Platinum-medlemmer – om det er ledig rom når du booker


Som Platinum-medlem er du garantert å bli oppgradert til neste romkategori uten ekstra kostnad, dersom vi har ledig rom i en høyere romkategori på tidspunktet når bookingen din registreres i bookingsystemet.


Les mer om fordelen her.

Bli medlem i Strawberry