22. mai 2023 er en stor dag. Da legger vi Nordic Choice Hotels på hylla for godt og blir Strawberry. Men frykt ikke! For deg som medlem er det bare fordeler å hente på denne forvandlingen. Les om hvorfor vi blir Strawberry og hva du som medlem får ut av dette her.

Breakfast in bed at Clarion Hotel Winn's suite.

Om få uker skriver vi et nytt kapittel, og med det får hele boka et nytt navn: Nordic Choice Hotels blir Strawberry. Kanskje fikk du med deg dette allerede i fjor sommer, da nyheten sprakk som en ballong. Mye har skjedd siden den gang. Planlegging, planlegging og litt mer planlegging, og nå er omsider tiden inne. 22. mai 2023 blir vi endelig Strawberry og alt det spennende som følger med det! Og vi lover at medlemskapet ditt blir mer enn godt ivaretatt.

Før du leser videre, vil vi derfor forsikre deg som medlem om følgende:

  • Ingenting skjer med bonuspoengene dine - de blir værende akkurat der de er
  • Ingen av fordelene dine forsvinner - det blir derimot enda flere
  • Ingenting forsvinner. Av noe. Alt blir bare bedre - og mer

Nå puster du kanskje lettet ut, men du er vel mest sannsynlig også nysgjerrig på hva mer du har i vente når Nordic Choice Hotels forsvinner fra både appen, nettsidene, mailene du jevnlig mottar og…egentlig overalt? Svarene får du litt lengre ned. Først litt om hvorfor i all verden vi bytter navn..

Petter Stordalen at stage at VK 2023_16_9Petter Stordalen snakker om Strawberry på scenen foran 3000 medarbeidere på en intern konferanse vinteren 2023.

Hvorfor Strawberry?

Selv om man driver et konsern som er i stadig vekst, skal det ikke være en hvilepute. Nå var tiden innen for å fornyelse, og sjefen sjæl, Petter Stordalen, har dette å si om forandringen:

Vekst ligger i selskapets DNA, og for at vi skal fortsette den fantastiske veksten vi har hatt de siste 25 årene, kreves det endring. Det holder ikke lenger å bare tilpasse seg. Vi skal være i førerstetet. Vi skal være best i klassen på hotellopplevelser. Og vi skal utfordre rollen vår som reiselivsaktør med mål om å bli mer relevante, for flere, oftere. Derfor markerer Strawberry en ny og spennende æra for oss.

Hotelleventyret som startet for 25 år siden med ett hotell, teller i dag rundt 17.000 ansatte og godt over 200 hotell, inkludert et enormt utvalg av restauranter, barer, caféer, sosiale soner, treningsrom, spa, møte- og konferanselokaler, eventlokaler +++. Dette byr på muligheter for å virkelig gi minnerike opplevelser, og det er det Strawberry altså skal utnytte til det fulle.

Strawberry - hva skjer a?

Vi har alltid vært, og kommer fortsatt til å være, en rebell i hotellbransjen - og tar nå denne visjonen et skritt videre. Det er ikke uten grunn at vi nå skal plassere oss støtt under uttrykket “More to explore”. Strawberry skal representere et stort utvalg av opplevelser. Vi snakker en portal ikke bare for hotellbooking, men også for møter og konferanser i alle former og fasonger, et stort spekter av restauranter og barer, alt som finnes av herlig spa og velvære, minnerike eventer, arrangementer og partner-opplevelser, og ikke minst; en rekke fordeler for alle medlemmene våre.

Gjennom appen og nettsiden vår skal alle - og da spesielt medlemmer - få tilgang til opplevelser i hele Norden. Og du skal ikke se bort fra at du får fordeler som sprer seg utenfor Nordens grenser i tillegg (stay tuned..) Vi tør enkelt og greit å påstå at Strawberry skal gjøre livet ditt..

  • mer gøyalt
  • mer meningsfullt
  • mer spennende

…Og hvem vil ikke ha et mer gøyalt, mer meningsfullt og mer spennende liv?

Torgeir Silseth at VK stage 2023_16_9Torgeir Silseth forteller om selskapets framtidsplaner - også han på scenen foran 3000 medarbeidere vinteren 2023.

Så..hva har dette å si for mitt medlemskap?

Som nevnt over vil ingenting bli fjernet fra medlemskapet ditt. Dette påvirker med andre ord ikke medlemsnivået ditt, bonusponengene dine, fordelene dine, bookingene dine, og det påvirker i denne omgang heller ikke hotellnavn og hotellkjeder. Den andre sjefen sjæl, administrerende direktør Torgeir Silseth, har dette å si om den nye æraen og om medlemskap:

Nå går selskapet inn i en ny tid som skal møte fremtidens reiseliv, og da må vi skape en enda mer attraktiv lojalitetsklubb med produkter og tilbud tilpasset fremtidens gjest. Samtidig skal vi bygge videre på kjernen i alt Nordic Choice Hotels står for, nemlig bærekraft, mangfold og inkludering, det å gi folk en sjanse og det å kjempe mot utenforskap.

Og PS: Det er ikke sånn at vi renskes for partnere og herlige partnerfordeler bare fordi vi bytter navn - tvert imot! (stay tuned..)

Men hallo…hva skjer med Nordic Choice Club Mastercardet mitt?

Mastercardet ditt skal få bli med på en ny og spennende reise. Det er kanskje ingen overraskelse at kortet får et nytt design, men alt av annen spennende informasjon om Strawberry Mastercard må vi likevel holde tett til brystet, enn så lenge. Så vi sier bare; følg med! Én ting kan vi likevel avsløre, for deg som lurer på om du fortsatt får poeng hver gang du bruker kortet. Til det kan vi si; JA, det får du. Selvfølgelig!

Velkommen til en ny æra, da dere!

En ny æra er på gang, og vi gleder oss enormt til å snart vise dere ALT vi har å by på. Heng med de kommende ukene for mer spennende nyheter om hva som kommer til å røre seg i Strawberry - for det er ikke lite. Og ikke minst: Notér 22. mai i kalenderen. Har vi en date? To be continued…