I går kveld gikk Grand Travel Award 2020 av stabelen i Sverige, og Nordic Choice Hotels vant prisen for Sveriges beste hotellkjede for tiende år på rad! Og ikke nok med det, Clarion Hotel® Post vant prisen Bästa konferensanläggning med övernattning (Beste konferanseanlegg med overnatting), og Clarion Hotel® Sign vant Hållbarhetspriset (Bærekraftsprisen).

Winners at Grand Travel Award, Sweden

Nordic Choice Hotels mottok prisen Beste hotellkjede Sverige for tiende(!) år på rad på Grand Travel Award med dette som begrunnelse:

“Petter Stordalens gjeng gjør det igjen. Slår konkurrentene og beviser at nykommeren fra nabolandet i vest er bedre enn storebror Scandic. Nordic Choice Hotels leverer på alle punkter, fra luksuriøse boutique-hotell til budsjett via enorme bulkhotell på Nordens største flyplasser, og små koselige hygge-hotell. I flere tilfeller er kvantitet og energi viktigere enn kvalitet, men søker du etter det absolutt beste så har Nordic Choice også der mange rom og hotell å tilby deg.”

Juryen på Grand Travel Award er representanter fra reisebransjen, og beslutningen blir gjort av svenske reisebyråer som bedømmer de nominerte ut i fra service, produkt og markedsføring.

– Hvert år vokser vår takknemlighet for at vi rangeres så høyt av bransjen selv og reisebyråene. Men vi innser at for å beholde topplasseringen så kreves det at vi hver dag utvikler oss og blir bedre på å skape uforglemmelige opplevelser for våre gjester, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels.

Bærekraft og fantastiske ansatte

Den nye kategorien Bästa konferensanläggning med övernattning gikk til Clarion Hotel Post, som beviser at med en fantastisk beliggenhet, god kommuninikasjon og fantastiske ansatte er alt mulig – og med det år etter år levere enestående konferansemuligheter til sine gjester.

Clarion Hotel Sign tok med hjem Hållbarhetspriset for sitt fantastiske bærekraftarbeid koblet til FN:s globale 17 mål og solcellene på taket, som minsker CO2 utslippet med fem tonn per år.

– Clarion Hotel Sign pusher ikke bare oss i Nordic Choice Hotels fremover, de er også et forbilde for hele næringslivet. Og at Clarion Hotel Post i Göteborg tar med seg hjem kategorien som Sveriges Bästa konferensanläggning er veldig velfortjent. De gjør et fantastiskt arbeid, og det er kult at det blir lagt merke til. Idag, og som alltid, er jeg en veldig stolt kollega til medarbeiderne ute på hotellene, sier __ Petter A. Stordalen__, grunder av Nordic Choice Hotels.

Beste hotellkjede i Norge og Norden

Grand Travel Award i Oslo tidligere i år fikk Nordic Choice Hotels prisen Norges beste hotellkjede for tiende(!) år på rad. Og ikke nok med det, prisen for Nordens beste hotellkjede ble muntert mottat for fjerde året på rad. Les mer om den prisfylte kvelden her.

Grand travel awardsEmilie Stordalen, Petter A. Stordalens datter, på Grand Travel Award i Oslo 2020.


Vil du oppleve Sveriges, Norges og Nordens beste hotellkjede?

Med over 200 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Baltikum får du garantert en minneverdig hotellopplevelse på Nordic Choice Hotels. Du får beste pris når du booker direkte hos oss. Se alle våre hotell og destinasjoner her.