André Sømme Brumoen var intern i Content Marketing-teamet i Strawberry våren 2019. Her er hans erfaringer til deg som vurderer lignende internship-stillinger, kanskje til og med her i Strawberry.

André Sømme Brumoen in front of computer screen

Hvem er jeg?


– Jeg gikk akkurat mitt siste semester som student på Handelshøyskolen BI i Oslo, der jeg studerte Markedsføringsledelse, med fordypning i digital markedsføring. Som mange andre, hadde jeg ikke en relevant deltidsjobb under studiene, noe mange arbeidsplasser verdsetter når de skal ansette nyutdannede. Derfor tenkte jeg at en internship-stilling ville være en bra start for å få praktisk erfaring.


Hvorfor søkte jeg?


– Når man er student med lite relevant arbeidserfaring og en utdannelse som ikke engang er ferdig, er det ganske avskrekkende å se alle annonsene som krever en solid arbeidserfaring og kunnskaper om ulike programvarer som ikke er tilgjengelig for alle og enhver. Heldigvis fant jeg en internship stilling som virket spennende i Strawberry som kunne gi meg en god start.


Strawberry er jo også en organisasjon som er i stor forandring og ønsker å utvikle seg digitalt og bli klasseledende i hotellbransjen. Hvem vil ikke være med på det?


Hva har jeg fått gjøre?


– Vel, noen ganger kan det være vanskelig å forklare helt konkret hva man gjør, da oppgavene varierer veldig, og ofte fra dag til dag. Dette har jo også vært noe av det mest spennende å være med på! Det å være med på filming av promo video for nytt hotell, til å diskutere planer for sosiale medier og utforme annonser. Dette er erfaringer jeg ikke har fått fra skolebenken i alle fall!


Noe av det jeg savnet mest med utdannelsen min var også den praktiske lærdommen man får ved å prøve Google Analytics, Facebook Ads og andre programmer som man må sette seg inn i.


Etter en liten periode med forskjellige oppgaver og innkjøring, fikk jeg delta i et kjededekkende prosjekt fra den spede start. Dette var det mest lærerike jeg har vært med på, fra logistikk, utforming, fremgangsmåter osv. Planlegging av noe man aldri har gjort før og det ikke finnes en mal for, gir en god læringskurve!


Hvorfor skal man søke et internship i Strawberry?


– Strawberry har et utrolig bra miljø der du kan forvente inkludering og hyggelige mennesker på tvers av avdelinger, hoteller og kjeder. Jeg satt på hovedkontoret i Oslo, men Strawberry har lignende stillinger hos mange av sine hotell som vil kunne gi praktikanter masse av nyttefull erfaring og kunnskap. Mitt inntrykk er hvert fall at Strawberry tør å gi deg mulighetene slik at du kan utvikle ferdighetene dine.


Fornøyd?


Veldig! En bedre start på en ny karriere kunne jeg ikke drømt om. Oppgavene, utfordringene og erfaringen kommer jeg til å ta med meg fremover i yrket, uansett hvor det fører meg.


En stor takk rettes til Strawberry og alle de jeg har fått jobbe med, for eventene jeg har fått delta på og de lærerike erfaringene jeg har tilegnet meg.
Vil du jobbe hos oss? Sjekk ut våre ledige stillinger her.

André Sømme Brumoen - intern at Strawberry

Dette er André

  • Navn: André Sømme Brumoen.
  • Alder: 27.
  • Kommer fra: Jessheim.
  • Utdannelse: Bachelor i Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI.
  • Favoritthotell i verden: Utenom hotellene i Nordic Choice - Ascher Cliff i Sveits.
  • Dette sjekker jeg alltid når jeg kommer inn på hotellrommet: Dusjen.