Heisann Porsgrunn – snart kommer vi! 1. mars 2019 åpner Comfort Hotel® Porsgrunn like ved sentralstasjonen i kystbyen. Vi er glade for å være med på utviklingen til en by som er i full blomstring. Hotellet er midt i bygningsprosessen, og resultatet blir et moderne 8-etasjeshotell med 134 rom, Barception, treningsrom og spennende møte- og konferansefasiliteter.

Moderne og urbant hotell i spennende omgivelser

Comfort Hotel Porsgrunn åpner dørene til mer enn overnatting. Det inviteres til et hotell der både reisende, gjester og lokale kan jobbe, spise, og ha møter, selskap og After Work i en avslappende atmosfære. 134 gjesterom, særegen suite med egen takterrasse, treningsrom med utsikt, underjordisk parkeringskjeller og konferansefasiliteter. Som på alle Comfort Hotel® blir det Barception i første etasje som inkluderer bar, kafé og resepsjon i ett, interiør med moderne design, uformell atmosfære og sentral beliggenhet – alt til attraktive priser.

Et knutepunkt i byen

Comfort Hotel Porsgrunn Exterior

Comfort Hotel Porsgrunn er en del av utviklingen til kvartalet Kammerherreløkka, et utviklingsprosjekt som omfatter næringsbygg og felles parkeringsanlegg. 1. mars 2019 åpner hotellet som et møte- og overnattingssted som gir rom for spennende møter og gjesteopplevelser.

Porsgrunn + Petter A. Stordalen = sant

Porsgrunn er hjembyen til grunnleggeren av Strawberry, Petter A. Stordalen. Her vokste han opp og solgte jordbær på torget lenge før hotellkarrièren skjøt fart. Avtalen om et nytt Comfort Hotel i Porsgrunn er inngått med franchisetaker Teo K. Luisa, byggeiere ROM Eiendom/Bane NOR Eiendom og R8 Property.

– Et nytt Comfort-hotell i hjembyen Porsgrunn er fantastisk. Byen har hatt en fantastisk utvikling siden jeg vokste opp og solgte jordbær på torget. Både slekta og gamle og nye kollegaer er involvert i dette prosjektet. Teo var med i begynnelsen av mitt hotelleventyr. Ikke bare var han direktør på mitt første hotell, Skjærgården hotell og badepark, på 90-tallet, men han har også vært en dreven og dyktig leder innenfor Strawberry-systemet i nesten 25 år, sier Petter A. Stordalen.

Porsgrunn, vi gleder oss. Ses 1. mars 2019!

Mens vi venter i spenning på hotellåpning, kan du lese mer om hotellet og booke ditt rom allerede nå!


Flere nye hotellprosjekter

Vi bygger nytt hotell i Oslos nyeste bydel!

Snart har du muligheten til å bestemme hvordan hotellrommet ditt skal se ut!

Nytt Quality Hotel™ i vakre Ålesund