Riviera... Smak på ordet. Varme, lange sommernetter, sjøbris i håret, båter som seiler i vinden. Snart kan du oppleve Hotel Riviera og alt som følger med det nye unike hotellkonseptet i Moss.

Hotel Riviera rendering
Vi bygger 172 rom og suiter, bar og restaurant. Opplev Riviera Sunset Club, basseng og spa med fjordutsikt.

Når Nordic Hotels & Resorts bygger nye hotell, blir det gjennomført med stil. Denne gangen velger vi å gjenskape rivieraen i ekte Nordic Hotels & Resorts-ånd, for alle våre tilreisende gjester og fastboende i Moss. Det nye hotellbygget over 14 etasjer tar gjester med på en reise fra bakkeplan til toppetasje.

Riviera Sunset Club, restaurant, spa og basseng

I første etasje finner du både restaurant og bar med utsikt over fjorden. Beveger du deg til hotellets toppetasje vil du finne spa, velværesenter, basseng og takterrasse med cocktail-bar, som blir til Riviera Sunset Club på kvelden. Du kan selv velge å starte besøket ditt i førsteetasje eller i toppetasjen. Slapp av med venner og en god drink i hånden.

Riviera året rundt

Selv om de fleste kanskje tenker på sommer og sol når de hører ordet riviera, er vi så heldige å ha hele fire årstider her til lands. Hotellet vil ha 172 rom og suiter når det står klart, samt et unikt møte og konferansekonsept – klart til å ta deg i mot hele året gjennom. Enten det er business, fornøyelse eller alenetid.

Hotel Riviera Conference and meetings_16_9

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår tolkning av rivieraen når vi åpner dørene til Hotel Riviera sommeren 2023.