“Lojalitetsprogram meg her og kundeklubb meg der. Hvordan vet jeg om det faktisk lønner seg?” Om det er dette du tenker nå, tror og håper vi at du ikke trenger å lure lenger om noen minutter.

Nordic Choice Club

Fordeler fra første stund


Det er nemlig slik at det skal lønne seg for deg som kunde. Gjør det ikke det, da har ikke et lojalitetsprogram noe for seg, og det vil heller ikke overleve særlig lenge. For deg lønner vårt lojalitetsprogram seg fordi du alltid får noe igjen for å velge oss når du skal bo på hotell.


Mens du sover, reiser, jobber eller er på eventyr sørger medlemskapet for at det lønner seg for deg å være medlem hos oss. Faktisk trenger du ikke å bo ørten netter heller – du får igjen for medlemskapet bare ved én hotellnatt.Allerede som BLUE-medlem tjener du bonuspoeng fra første krone du bruker hos oss. Dessuten får du som medlem alltid booke med vår medlemspris som gir deg 5-15 % rabatt! Allerede på første hotellopphold får du en restaurantkupong på kr 35 om hotellet du bor på er et Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller et frittstående hotell i Sverige og Finland.


Bonuspoeng: Hva er det egentlig?


Når du har registrert deg som medlem i Strawberry kan du logge inn på profilen din. Når du så er innlogget og booker et hotellopphold vil bookingen registreres på profilen din. Bonuspoeng er dine opptjente poeng som ligger registrert på deg. Med disse kan du bo en bonusnatt på våre hotell, du kan bruke de på reiser og andre bra saker, eller du kan gi de bort i gave – det er helt opp til deg.De enkle poengene


Det skal være enkelt, og derfor gjelder følgende: 1 krone brukt på hotellovernatting = 1 poeng. Si at hotellovernattingen din koster 800 kroner. Du vil da få 800 poeng inn på din konto. Først og fremst kan du bruke poengene dine på nye hotellovernattinger på hotellene til Strawberry i Norden.


Slike netter kaller vi altså bonusnetter, og de betaler du for med poengene dine i stedet for med penger. De rimeligste dobbeltrommene koster 10 000 bonuspoeng per natt. Ved 10 000 poeng kan du altså ta med deg kompisen, kjæresten eller den du vil, og bo én gratis natt på hotell!


Uansett medlemsstatus tjener du også 10 % ekstra poeng dersom du booker oppholdet ditt via nettsiden vår. På mange av hotellene tjener du i tillegg poeng når du spiser i hotellenes restauranter.


Dra på norgesferie og tjen bonuspoeng


Vi har også flere gode samarbeidsavtaler med andre partnere som du kan tjene bonuspoeng hos. Om du for eksempel skal på norgesferie og vil leie bil hos Hertz på turen, så kan du som medlem i Strawberry bestille dette og samtidig få bonuspoeng hos oss for det. Trenger du noe å pakke i kan du også bruke bonuspoeng på gavekort hos Morris som selger kofferter og vesker.


Her finner du alle partnerne våre.


Som medlem tjener du også poeng på cruise hos Royal Caribbean. Foto: Royal Caribbean


Kjøp en tyggispakke – få 10 000 bonuspoeng


Ikke minst er det mange bonuspoeng å hente ved å ha Strawberry Mastercard. Første gangen du bruker kortet får du 10 000 bonuspoeng rett inn på medlemskontoen din. Bare der har du nok til en gratis hotellnatt! Deretter tjener du 10 bonuspoeng for hver hundrelapp du betaler med kortet.


Så fort du har kortet blir du dessuten automatisk oppgradert fra BLUE- til SILVER-medlem, som igjen gir deg flere fordeler. Alt om Strawberry Mastercard finner du her.


Roma, London eller Paris? Bruk og tjen poeng i hele verden


Når du har 10 000 bonuspoeng får du enda en fordel. Da kan du også bruke poengene dine på hotellovernatting i Europa også utenfor Norden, på hotell innen Choice Hotels International.


Doner poengene dine til veldedige formål


Et annet alternativ er å gi poengene til veldedighet. Du kan donere til UNICEF for å bidra til å gi barn i Kambodsja en trygg natts søvn eller til Kreftforeningens arbeid.
Oppsummert lønner det seg å bli medlem fordi du tjener poeng så fort du bor på et av våre hotell. Du kan tjene og bruke poeng hos våre partnere, du kan gi poeng bort i gave, du kan tjene poeng ved å bruke vårt Mastercard og du kan bruke og tjene poeng på hotellovernatting utenfor Norden. Til sist lønner det seg å være medlem fordi du da får tilgang til våre tilbud før alle andre gjør det.


Å være medlem lønner seg, og vi håper at også du har lyst å få fordelene og de gode opplevelsene. Det er bare å bli medlem!