En stor drøm vi har, er å fylle plattformen vår med gjestenes bilder. Dine bilder, ditt blikk på hotellene våre og de vakre, nordiske stedene der hotellene ligger. Så nå lanserer vi en fotokonkurranse for å nå den drømmen. Les om premiene og hvordan du deltar. NB: Denne konkurransen er avsluttet.

Rooftop-bar på Clarion Hotel Sea U
Kan du ta et bilde vi kan pynte nettsiden vår med? På dette bildet ser du takbaren på Clarion Hotel® Sea U.

Denne konkurransen er nå avsluttet

Takk til alle som har sendt inn sine bidrag! Vi har mottatt hundrevis av fantastiske bilder, og er for øyeblikket i gang med å gå gjennom alle med et skarpt - og tidvis veldig imponert - øye. Er du en av de 3 heldige vinnerne? Da kontakter vi deg snart for å gi deg et Strawberry gavekort. Vant du ikke denne gangen? Frykt ikke, bildet ditt kan fortsatt være i bunken med topp 10, som vil bli vist i en artikkel på nettsiden vår - så følg med!

Dette håper vi du kan knipse for oss

Vi er på utkikk etter bilder tatt i vårt univers. I det legger vi at det er tatt på destinasjoner der vi har hotell eller av eller i hotellene våre. Skal du bo på hotell? Ta noen bilder av fasaden, en detalj i lobbyen du liker, et utsnitt av rommet! Bor du i en by hvor vi har hotell? Kom deg ut og ta bilder av ukjente landemerker og den sjarmerende tingen i byen din.

Tips, råd og ønsker

Det aller viktigste: vær kreativ! Disse tipsene er til hjelp og inspirasjon, men det viktigste for oss er at vi får se hvordan akkurat du ser verden rundt deg.

 • Vi liker utradisjonelle utsnitt og perspektiver.
 • Vi ønsker oss uvanlige destinasjonsbilder. Kanskje et annet motiv enn Nidarosdomen for å illustrere Trondheim? Eller kanskje ikke, kanskje bare et litt annerledes utsnitt eller perspektiv av domen?
 • Forsøk å unngå ansikter.
 • Både liggende og stående bilder går bra, vi tar gjerne imot en variasjon. Ekstra stjerne i boka til deg som har både liggende og stående bilde av samme motiv.
 • Ikke bruk filter.
 • Det er ingen krav om at bildene skal være nye, så det er også mulig å bla gjennom gamle bilder og sende inn et blinkskudd du har tatt på et tidligere tidspunkt.

facade-angles-clarion-hotel-malmo-liveTo ulike fasadebilder av samme hotell – Clarion Hotel® Malmö Live.

Dette er premiene

I september kårer vi de tre beste bildene. Topp tre fotografer vinner hvert sitt gavekort som kan brukes på alle hotellene våre.

1. plass: gavekort på 5000 kroner. 2. plass: gavekort på 3000 kroner. 3. plass: gavekort på 1000 kroner.

I tillegg kommer vi til å lage en samleartikkel der vi viser frem de ti beste bildene og krediterer fotografene. Heder, ære, ditt navn koblet til ditt bilde, og en lenke til nettsiden din dersom du har en. Denne artikkelen vil også deles med følgerne våre på Facebook.

Viktig å vite

 • Frist for å sende inn bilder er 31. august. Bildene sendes på e-post til konkurranse@strawberry.no. Du må legge ved navn og telefonnummer, samt hvilket hotell eller destinasjon bildet er fra.
 • Du kan delta med så mange bilder du vil.
 • For at vi skal kunne bruke bildene på nettsiden vår, må de være i høy oppløsning (i alle fall helst minst 2800 pixler på den lengste siden.)
 • Bildene må være tatt på destinasjoner der vi har hotell. Se oversikt over destinasjonene her.
 • Vi samler de ti beste bildene i en artikkel, der ditt navn vil bli knyttet til ditt bilde.
 • Du kan kun delta med bilder du selv har tatt.
 • Ved å delta i konkurransen gir du Strawberry, inkludert tilknyttede selskaper, rettighet til å benytte seg av bildet til kommersielt brukt både i egne og kjøpte kanaler.
 • Vinnere er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt av premien.

Inspirasjon

Her ser du noen bilder vi liker:

relax-combination-bed-pool

Collagej-inspirasjon

bike-food-combination


Vi gleder oss til at bildene dine tikker inn på konkurranse@strawberry.no!