Visste du at når du booker hotellrom via eksterne bookingsider på internett fremfor hotellenes egne, så sender du penger ut på tur i Europa? Eller i mange tilfeller verden rundt, før bookingen din kommer tilbake til Norden, en del dollar, euro og yen færre? Book kortreist, book direkte.

Book kor

Det lønner seg nemlig å booke direkte – både for oss og deg!


For oss lønner det seg fordi vi kan bruke 15-30 % av prisen du betaler for bookingen din til å gi deg en bedre reiseopplevelse, i stedet for å betale provisjon (altså en del av beløpet du betaler for hotellrommet) til den eksterne nettsiden du valgte å booke via.


Derfor lønner det seg for deg å booke direkte


Det er flere enkle grunner til hvorfor det er en god deal for deg også:


1. For det første så får du alltid de beste prisene på våre hotell via vår egen nettside. Ja, det skulle vel egentlig bare mangle, men det er overraskende mange gjester som ikke er klar over det. Dersom du (mot formodning) skulle snuble over en bedre pris på en annen bookingside, matcher vi prisen og tilbakebetaler differansen.


Visste du forresten at rangering av hoteller, “rabatter” og de stressende “kjøp det siste rommet”-budskapene på mange av de eksterne sidene ofte er betalt for og derfor misvisende? Det er ikke rart man blir forvirret.


2. For det andre så får du alle fordeler når du booker direkte. Det vil si at når du booker direkte hos oss så har du de beste og mest fleksible endring- og kanselleringsrettighetene. Er du i tillegg Strawberry-medlem, får du både poeng og medlemsfordeler.


3. For det tredje har vi flere grupper mennesker som har som jobb å forenkle din gjestereise hos oss – både fysisk og digitalt. Målet vårt er faktisk å skape verdens beste gjestereise for deg, sånn at du enkelt og smidig skal få behovene dine dekket.


4. For det fjerde gjør det kommunikasjonen mellom deg og hotellet enklere. Når du booker via andre kanaler er det mye informasjon som forsvinner på veien. Reiser du for eksempel med barn, kan hotellet kontakte deg i forkant av oppholdet for å sørge for at rommet dere skal få møter behovene deres.


Og er du fortsatt skeptisk, les hva reiselivsjournalist Odd Roar Lange som driver “Thetravelinspector.no” skriver på bloggen sin. (Dette er ikke et betalt samarbeid, vi bare liker tydeligheten i budskapet hans.)


Book direkte og føl deg som et teknisk geni


Uansett om du skal bo om 2 dager, 2 uker eller 2 måneder (vi håper det ikke er så lenge til) så ønsker vi deg velkommen til våre nettsider og appen vår som gir deg fordeler som digital inn- og utsjekk, mobile nøkler og mulighet til å velge rom. Noen har faktisk innrømmet at de føler seg som en teknisk James Bond med appen.


Vi ser frem til å ønske deg velkommen til ditt neste hotellopphold, både fysisk og digitalt. Faktisk så kan vi nesten ikke vente – vi gleder oss sånn!