Er vi en markedsdriver og game changer? Yes! Strawberry er kåret til en av de mest innovative selskapene i Norge, og er dermed reiselivsbransjens beste på innovasjon!

Man in glitter jacket with phone for Nordic Choice Club

Best i reiselivsbransjen


Vi er utrolig stolte av å ha blitt rangert som nummer 4 på listen over norske selskaper, og dermed best i reiselivsbransjen. En høy score på Norsk innovasjonsindeks betyr at kunder oppfatter en bedrift som en markedsdriver og game changer, basert på bedriftens innovasjonsevne og opplevd samfunnsbidrag gjennom innovasjon.


– At gjestene våre opplever oss som en ansvarlig aktør som bidrar til innovative samfunns- og miljøendringer, er en viktig bekreftelse på det arbeidet som gjøres på våre 194 hotell i Norden. Et godt eksempel er matsatsningen til Strawberry, hvor vi kontinuerlig jobber med å finne løsninger som bidrar til god, sunn og bærefattig mat, sier administrerende direktør i Strawberry Torgeir Silseth.


Les mer: WeCare - vårt arbeid med bærekraft og samfunnsansvar.


Første hotellselskapet i verden med mobilnøkler


Vi var det første hotellskapet i verden(!) som lanserte funksjonen med å bruke mobilen som nøkkel - Mobile Keys. Teknologisk innovasjon og digitalisering er viktige satsningsområder for oss, og målet er selvfølgelig å skape tjenester som revolusjonerer hotellopplevelsen, og gjør den enda mer smidig og personlig for deg som gjest.


app-mobile-blue-nordic-choice-club Les mer om Mobile Keys og hvordan det fungerer.


Innovasjon som gjør hotelloppholdet til en lek


Du kan faktisk gjøre det meste med mobilen din når du bor på våre hotell. Laster du ned appen kan du blant annet sjekke inn og ut, aktivere heisen, bruke mobilen som romnøkkel, betale for overnattingen og booke ditt neste opphold - kun ved noen få tastetrykk! Det beste av alt er at du kan chatte direkte med resepsjonen når du er innsjekket! Perfekt om du har noen spørsmål når du er oppe på rommet, eller er fysen på noe snacks og vil ha room service.


eBerry products on web, ios and android


Har du iPhone? Last ned Strawberry appen til IOS her. Eller bruker du Android? Last ned appen vår til din Android her.


Psst... Visste du?


I årsskiftet lanserte vi app-funksjonen Choose Room som gjør at du kan velge nøyaktig hvilket hotellrom du ønsker å bo på. Har du et favorittrom i 1., 5., eller 7. etasje? Med utsikt eller venstre fløy? Du velger. I pilotperioden vil Choose Room være tilgjengelig på Clarion Hotel Sign i Stockholm for GOLD- og PLATINUM-medlemmer med en Android-enhet, og er gratis! Funksjonen kommer snart til å rulles ut på flere hotell og til flere medlemmer. Er du ikke medlem enda?
Bli med i Strawberry og nyt alle fordelene i dag!
Vi trenger innovative hjerner


Det er alltid plass til flere dyktige mennesker på laget vårt. Er du en av de? Se våre ledige stillinger her!