Som du kanskje allerede vet, kan du låse opp hotelldøren din og aktivere hotellheisen med appen vår, men visste du at vi også tilbyr muligheten for å putte romnøkkelen rett i Apple Wallet? Det gjør hotelloppholdet ditt enda litt mer sømløst. Og forresten: Et av våre hotell i Sverige var først ut i Europa med denne løsningen!

Man looking at his smartphone. Photo: Mehdi Lamaaffar, Unsplash.

…Og det synes vi er ganske stort. Hvilket hotell tilbyr nøkkelkort i Apple Wallet lurer du kanskje på? Jo, ingen ringere enn Clarion Hotel® Post i Gøteborg – men vi jobber selvfølgelig kontinuerlig med å tilby denne løsningen på enda flere hotell, så det er bare å vente i spenning.


“Hvorfor slikt fokus på digitale nøkkelkort”, spør du? Vel, det sier seg nesten selv – her snakker vi én mindre ting å huske på, én mindre ting å holde styr på og én mindre ting å risikere å miste. Alt er på telefonen du har med deg overalt uansett! Og du har gjerne nok annet å holde styr på i de tilfellene du har booket deg hotellrom, ikke sant?


Clarion Hotel PostClarion Hotel Post er det første hotellet i Europa som tilbyr romnøkkel i Apple Wallet for alle med iPhone.


Hva skiller romnøkkel i Apple Wallet fra romnøkkel i appen vår?


Nå sitter du kanskje og lurer på hvordan nøkkelkort i Apple Wallet fungerer? Og hva som egentlig skiller nøkkelkort i Apple Wallet fra å åpne hotelldøren med appen vår?


Vel, mens vår vanlige mobile romnøkkelfunksjon bruker Bluetooth-teknologi , trenger du ikke å ha aktivert Bluetooth for å bruke romnøkkel via Apple Wallet. Og ikke nok med det; Du trenger ikke engang å åpne appen – ei heller mobilen! Jepp, det stemmer, her er det ingen behov for å trykke på knapper eller låse opp mobilen. Du bare plasserer den inntil den digitale leseren på døra eller heisen, og voilà! Vi sa det var enkelt, ikke sant?


Et ekstra lite pluss med nøkkelkort i Apple Wallet er at nøkkelen faktisk fungerer selv om din iPhone eller Apple Watch er tom for batteri eller er skrudd av – ja, faktisk opptil hele 5 timer etter.


Apple Wallet keySlik ser et nøkkelkort i Apple Wallet ut på en iPhone.


Hvordan aktiverer jeg nøkkelkort i Apple Wallet?


Du kan legge til romnøkkelen gjennom appen når som helst før innsjekk – eller etter innsjekk om du vil – og den aktiveres automatisk så fort du er sjekket inn. Når du har lagt til nøkkelen i Apple Wallet på telefonen så synkes den automatisk med Apple Watch, om du har en slik en.


Hvilke muligheter finnes egentlig i Strawberry-appen?


Romnøkkel i Apple Wallet gjelder som nevnt foreløpig bare på ett hotell, men på et stort antall av våre hotell (90+) tilbyr vi fortsatt Mobile Keys gjennom appen, som gjør at du slipper å holde styr på et fysisk nøkkelkort – i tillegg til at du i appen kan booke hotell på rekordtid, betale, sjekke inn og ut av hotellet og ha full oversikt over dine bonuspoeng og bookinger.


PS: Visste du at vi også tilbyr romnøkkel i Google Wallet på Clarion Hotel® Post – som det første hotellet i verden med denne løsningen? Du kan lese mer om romnøkkel i Google Wallet her!