Tech geek? Eller bare interessert i et smidigere, raskere og sikrere hotellopphold? Uansett har vi 3 tips til deg og din neste tech-opplevelse. Unnskyld, HOTELLopplevelse mener vi, selvfølgelig.

1. Åpne hotellrommet ditt med Mobile Key

Visste du at du kan åpne døren til hotellrommet ditt ene og alene med mobilen? Ja, det er faktisk sant. Nå slipper du å holde orden på nøkkelkort, som har en lei tendens til å avmagnetiseres. Med hjelp av funksjonen Mobile Keys som du finner i Strawberry sin app kan du åpne hotellrommet ditt med mobiltelefonen din. Enkelt. Foreløpig på utvalgte hotell i Norden.

2. Book ditt neste hotellopphold direkte i appen vår

Appen til Strawberry hjelper deg ikke bare med å låse opp dører. Du kan selvfølgelig også booke hotell på rekordtid, ha full oversikt over bonuspoengene dine og bookingene dine. På enkelte hotell til og med sjekke inn og sjekke ut. Ønsker du å kontakte hotellet du har booket, finner du kontaktopplysningene raskt i bookingen din i appen. Les mer om appen vår her.

3. Apple Pay

Det finnes en enkel, sikker og privat måte å betale for dine hotellrom, restaurantregninger og mye mer! Kom igjen – bruk Apple Pay, som vil endre måten vi betaler med mobilen, og som nettopp er lansert i Danmark, Finland og Sverige! Når du besøker ett av våre 200 hoteller, er betalingen så enkel som å holde iPhonen i nærheten av avleseren mens fingeren din er på Touch ID, eller å dobbeltklikke sideknappen på Apple Watch og holde den i nærheten av avleseren.

Du kan til og med bruke Apple Pay på iPhone eller iPad for å betale hotelloppholdet i Strawberry appen! Betaling er så enkelt som å velge «Apple Pay» og å legge fingeren din på Touch ID på din iPhone eller iPad.

Les mer om Apple Pay her.

Alt blir enklere med hjelp av Strawberry sin app. Har du lastet den ned?

Her kan du laste ned appen til iPhone

Her kan du laste ned appen til Android