Hva skal man gjøre for å få mest mulig ut av de etterlengtede lyse og varme månedene? Vi har samlet de 10 beste life hacksene (tipsene og knepene) for å maksimere sommeren. Se her!

Venner hopper fra badebrygge
Ta en svømmetur en sen sommerkveld
1. Hold minst én uke åpen uten planer

Hvorfor? Helt enkelt fordi ferie også må være nettopp det, ferie. En dag du kan fylle med det du føler for når du våkner. Spis baklengsmiddag, sov midt på dagen eller gi blaffen i at solen skinner og unn deg en dag med serie-maraton foran tv-en.


2. Teknikk-detox

De aller fleste har alltid mobiltelefonen med seg. Fra de står opp til de legger seg. Det piper og ringer og sendes meldinger. Hjernen skal selvfølgelig også få ferie. La den få oppleve sommeren på ordentlig, ikke via skjermen.


3. Vær turist på hjemstedet

Føler du at du kjenner nærområdene som din egen bukselomme? Tenk om igjen! Ta med deg noen du liker og gjenoppdag stien du alltid gikk på da du var liten, test restauranten du alltid har tenkt at du burde besøke og gå på det museet alle har tipset om. Og du, hvis du bestiller et rom på det lokale hotellet blir alt enda mer spennende.


NCC_VIM_Happy_Summer_Child


4. Prøv en ny sommersport

Sommeren er tiden for å teste nye ting. Hvorfor ikke gi deg i kast med en ny sport? Lei en tennisbane, test boule, lær deg å slå hjul igjen eller lek gjemsel med barna.


5. Unngå myggen

Forebygg mygginvasjon og stikk som klør hele natten ved å lage din egen myggskremmer. Del en lime i to og dytt nellikspiker ned i fruktkjøttet. La den ligge fremme og nyt en stikkfri sommer.


6. Lytt til podcast

Perfekt sommerunderholdning! En podcast holder deg med selskap når du er ute og går eller jogger, i bilen, på stranden og i søvnløse, lyse sommernetter. Velg om du vil lytte til sportsprofiler, journalister, leger, artister, forfattere eller noen som forteller om eller er ekspert på noe helt annet. Les våre beste podcast-tips her!


NCC_SummerBarbeque_Friends


7. Inviter den nye naboen på middag

Sommeren er en perfekt tid for å bli kjent med nye mennesker. Legg litt ekstra mat på grillen og inviter den nye naboen, kollegaen eller den koselige ekspeditøren på middag.


8. Unngå at isen drypper

Unngå klissete fingre på store og små når dere spiser pinneis i sommervarmen! Tre en muffinsform gjennom pinnen og hold hånden under formen. Voilà – farvel kliss og søl!


9. Lindring av solbrent hud

Vet du at du har den perfekte after sun-behandlingen i kjøleskapet? Hvis du har brent deg og blitt rød fungerer det nemlig kjempebra å smøre på naturellyoghurt.


10. Spillekveld

Ikke et vondt ord om sommer og sol, men en regnfull kveld kan være det koseligste som fins. Let frem brettspillene og samle familie og venner til spillekveld. Ludo, Monopol eller kortspill – undervurdert underholdning som fortsatt fungerer.