Bærekraftige matinnkjøp og godt dyrehold er viktig for at vi skal kunne servere mat som gjør godt. En del av dette er vårt samarbeid med European Chicken Commitment.
![A delicious green food dish served on a white plate.](http://images.ctfassets.net/nwbqij9m1jag/2V17qrWihVtTRb0kKzO60F/fd9ca474678e95c852523befcb4ab79d/DSC03958-1291x1220.jpeg?w=1024&fit=fill&f=faces&fm=webp)
I Strawberry ønsker vi å servere god mat som gjør godt. Å sikre bærekraftig innkjøp og god dyrevelferd er en del av det. Vi har derfor valgt å samarbeide med European Chicken Commitment (ECC) som en del av vårt arbeid for bedre dyrevelferd.
Det innebærer at 100 % av all mat som inneholder kylling som kjøpes inn på alle våre hoteller i de landene vi er til stede, skal være i tråd med ECC innen 2026. Vi vil jobbe tett med våre leverandører for å sikre at vi når våre forpliktelser, så vi kan sikre bedre dyrevelferd for kyllingen vi serverer våre gjester.