Hadde du turt å bytte plass med en kollega i en helt annen by? Og ta over den personens ansvarsområder for noen dager? Inkludert personalet, kundene, budsjettet og absolutt alt annet? Det er akkurat det 49 modige hotelldirektører gjør akkurat nå.

woman-frontdesk-nordic-choice-hotels.jpg
Fordelene og motivasjonen til å teste rollen som sjef er mange.

Større innsikt, nye utfordringer, en ny måte gjøre ting på, kunnskapsdeling og bredere kompetanse. Fordelene og motivasjonen til å teste rollen som sjef er mange. Og det er akkurat det hotelldirektørene i Clarion Collection® tester akkuarat nå – på et helt nytt og for dem ukjent hotell.

Sjefsbyttet, som kalles “GM Swap” internt (etter General Manager, hotelldirektørenes tittel, red.anm.), pågår 19. til 21. april 2017 og våre dyktige hotelldirektører står overfor helt nye utfordringer.

Ledergruppen som forsøkskaniner

Hvorfor går man inn i noe så skummelt og utfordrende? John Kristian Stubban, kjededirektør for Clarion Collection Hotel, forklarer tanken bak sjefsbyttet.
– Idéen med å bytte hotell og virksomhet har vært hos oss en stund. Vår egen ledergruppe var først ute og fikk prøve seg ved å drive Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro i 24 timer. Det var et lærerikt og vellykket prosjekt som vi nå deler med våre hotelldirektører.

John Kristian Stubban på scenen under Strawberry Vinterkonferanse 2017 i Stockholm hvor idéen til “Clarion Collection GM Swap” ble lansert.

Tre fokusområder for hver direktør

I tillegg til å rent fysisk ta over driften til det hotellet som hver direktør har fått utdelt, har de nye vikarene fått tre spesifikke områder de skal fokusere på. Det kan være alt fra å notere seg hvordan hotellet blir en naturlig møteplass for lokalbefolkningen til å samle sine viktigste nye erfaringer og ta dem med hjem til sitt eget hotell

Er du spent på hvordan det går for vikarene våre? Det er bare å smyge inn på et av disse perlene av hotell i Clarion Collection®!

_Kan man virkelig forandre et helt hotell på bare 72 timer? Neste uke får du vite hvordan det gikk for direktørene. Følg med så får du se! _

Lyst til å vikariere eller jobbe hos oss?

Det dukker stadig opp nye karrieremuligheter her hos oss i Strawberry. Sjekk alle stillinger og last inn din CV på karrieresiden vår.