Årene som har gått har inneholdt færre reiser enn noen gang før, og det er helt naturlig at du ikke har tenkt så mye på bonuspoeng. Din innsats i dugnaden skal vi selvfølgelig ikke straffe deg for. Tvert imot! Derfor lar vi medlemsnivåene forbli fryst helt fram til slutten av juni 2022. Det innebærer at du ikke kan gå ned i nivå – men du kan selvfølgelig fremdeles oppnå høyere nivå.

Happy woman taking it easy in a lush hotel bed, knowing she won't be downgraded in all of 2021.
Ta det med ro, ingen i Nordic Choice Club blir nedgradert før etter juni 2022, uansett hvor lite du har reist i året som har gått.

Hvor lenge kan jeg bli på mitt nåværende medlemsnivå, lurer du kanskje på?


Du får beholde samme medlemsnivå helt fram til slutten av juni 2022, uansett om perioden din går ut før det og du ikke har oppnådd de kvalifiserende netter og poeng som vanligvis kreves. Finn ut hvor lang tid som gjenstår av din nåværende periode:  • Logg inn i Strawberry og gå til Min side.

  • Klikk på Bonuspoeng for å se når din nåværende periode går ut (dette er datoen da du ble medlem). Medlemsskapsperioden fornyes hvert år på samme dato.

  • Om medlemsperioden din ender og fornyes innen 30. juni 2022, vil du fortsatt beholde ditt nåværende medlemsnivå helt fram til 30. juni 2022.


Allerede i mars 2020 frøs vi alle medlemsnivåer, slik at medlemmene våre ikke skulle lide tap av restriksjonene som ble innført. Nå velger vi å forlenge de fryste medlemsnivåene helt ut juni 2022. Fortsett å følge reiserestriksjonene, og i mellomtiden trenger du ikke bekymre deg for å bli nedgradert.
Bare fordi du ikke bor hos oss like ofte som du pleide, betyr ikke at du ikke kan nyte godt av medlemsfordelene dine. Vi tilbyr mange gode fordeler selv når du ikke ligger over. Les alt om medlemsfordeler her.


Tips: Det er flere forskjellige måter å samle poeng på, og ikke bare ved å bo hos oss. For eksempel kan du tjene poeng ved å leie bil eller veksle Trumf-bonus til Strawberry-bonuspoeng. Eller hvorfor ikke skaffe et Strawberry Mastercard, så kan du tjene poeng hver dag? Da får du dessuten kvalifiserende netter hver måned du aktivt bruker kortet.
Les mer om hvordan du kan tjene bonuspoeng her!