Hvert år i førjulstiden står det juletrær i hotellobbyene våre. Klare til å ta imot gaver fra storhjertede fremmede og så gi dem videre til barn i nærområdet som trenger litt ekstra julemagi.

Kid dragging a tree

Hva er Ensomt juletre?

Ensomt juletre søker gaver er vår aller viktigste juletradisjon. I tiden før julaften tar hotellene imot gaver, og deretter doneres de til forskjellige veldedige organisasjoner som så gir gavene videre til barn i nærområdet som trenger julens magi mest.

Siden 2012 har det blitt samlet inn mer enn 450 000 julegaver. Gaver som gjort titusentalls barn glade.

Dette gjør du om du vil bidra

Kjøp eller doner en gave (det er viktig at den er i god stand) og pakk den inn. Det er fint om det er noe et barn ønsker seg, ikke noe som barn kanskje trenger. Tenk på hvem gaven kan passe til, og merk den med aldersgruppe og et diskré hint til hvem gaven kan passe til. For eksempel “God jul til deg som er 6-8 år og som liker å tegne, hilsen Kristin”.

Kom så innom hotellet som er nærmest deg og legg gaven under juletreet i lobbyen. I år finnes juletreet på alle hotellene våre. Se alle hotellene her.

Lonely Christmas Tree Clarion Hotel AmarantenIkke alle hotell har trærne oppe like lenge, så for å være sikker på at du kommer til et pyntet tre, ta turen en gang mellom 1. og 16. desember.