Hvert år i førjulstiden står det juletrær i hotellobbyene våre. Klare til å ta imot gaver fra storhjertede fremmede og så gi dem videre til barn og voksne i nærområdet som trenger litt ekstra julemagi.

Kid dragging a tree

Hva er Ensomt juletre?


Ensomt juletre søker gaver er vår aller viktigste juletradisjon. I tiden før julaften tar hotellene imot gaver, og deretter doneres de til forskjellige veldedige organisasjoner som så gir gavene videre til barn og voksne i nærområdet som trenger julens magi mest. Siden 2012 har det blitt samlet inn mer enn 500 000 julegaver!


Dette gjør du om du vil bidra


Kjøp eller doner en gave (det er viktig at den er i god stand og ikke er pakket inn av sikkerhetsmessige årsaker). Gavekort på kino settes pris på, og passer flere aldre. Du kan også donere et julekort for 50 kr som henges opp på juletreet på flere av hotellene våre, disse går uavkortet til hotellets utvalgte samarbeidsorganisasjon.


Kom så innom hotellet som er nærmest deg og lever en julegave til resepsjonspersonalet. Hotellet pakker inn gaven fra deg og sørger for at den kommer helt frem til et juletre på julaften. I år finnes juletreet på alle hotellene våre. Se alle hotellene her.


Strawberry_Norway_Oslo_Accommodation_Hotel_the-hub_family_christmas_magic_holidays_kids_christmas-tree_charity_gift_card_donation_giveaway_volunteer_reception_lobby_tree_decoration-Original-Landscape_Strawberry-2.jpg_16_9For å være sikker på at hotellet nær deg er klar for akkurat din gave, kan du møte opp en gang mellom 1. og 15. desember.