Lei av å stresse tidlig av gårde til flyplassen, eller ikke rekke siste toget hjem når du ankommer sent? Sjekk inn på hotell rett ved og unn deg selv å snooze litt lenger, vel vitende om at morgendagen blir litt bedre.

Konseptbilde  Comfort Hotel Here For Tomorrow

Mange må stå opp tidlig og stresse av gårde når de skal ut og reise eller jobbe. Men når Comfort Hotel® åpner dørene til sine to nye hotell, Comfort Hotel® Arlanda Airport og Comfort Hotel® Copenhagen Airport, i 2020 er ikke det lenger nødvendig. For når portene åpnes lanseres også konseptet Here For Tomorrow, som vil gjøre morgendagen din bedre.


Comfort Hotel Start your vacation one day early


Gjør din neste dag til den beste


Som gjest lurer du kanskje på hva dette betyr for deg når du sjekker inn på et av de to hotellene. Helt enkelt, Comfort Hotel® vil gjøre dagen i morgen til den beste. Kanskje du skal ut og fly tidlig dagen etter, eller kommer hjem sent med fly. Eller kanskje du skal på konferanse eller jobbreise. Uansett hva du skal, Comfort Hotel® vil hjelpe deg med å gjøre morgendagen lettere."We are here for you, here for the planet, here for tomorrow"Comfort Hotel® sin garanti til deg er å gi deg en god seng å sove i, en deilig frokost og kort avstand til flyplass eller annet viktig. Alt dette gjort så bærekraftig som mulig. Bor du her er du garantert at Comfort Hotel® allerede har planlagt for morgendagen. Som de selv sier: We are here for you, here for the planet, here for tomorrow.


Easy


Here For Tomorrow er godt oppsummert av et ord; easy. Easy for din lommebok, easy tilgang til flyplass eller annen transport, easy for jorda, og easy å nyte. Med de nye hotellene følger også gode valgmuligheter til en god pris, behagelige og bærekraftige løsninger, og korte avstander. Dette skal gjøre det mer easy for deg som gjest å ta fatt på morgendagen.


Comfort Hotel Here for Tomorrow consept
Les mer om Comfort Hotel