Det er ingen vei tilbake. Du legger pc´en i bagen, sammen med en økende følelse av panikk. Du skal på ditt livs reise opp på det høyeste fjellet, balansere på smale stier uten kart, bekjempe ildsprutende drager før du setter flagget ditt på toppen og blir tatt av et skred på vei ned igjen. Okei, da. Du skal bare på en konferanse igjen, men pakk pc´en nå og gå ut døra. Det er på tide å unmutes.

Bar guests Quality Hotel Edvard Grieg
Alle dro i baren unntatt Knut, han satt fortsatt på mute.

Hvem klarer å bygge kultur bak en 13 tommers skjerm? Vi kan tøyse og tulle med kontorskjorter oventil og pysjamasbukser nedentil, men hvor enkelt er det å få hele bildet når den du snakker med lever et hemmelig liv fra skuldrene og ned. Nei, ta med deg både hode, skulder, kne og tå og kick-start våren med en konferanse! En konferanse er der vi ler sammen, kanskje gråter en skvett og sukker over hvor deilig det er å bli servert godsaker på tallerken igjen. Til og med han du kanskje ikke var mest sammen med før er ganske spiselig nå. Vi har sagt det tidligere og vi sier det igjen, skal du selge stort må du skru av skjermen og skru på sjarmen.


Workshop with post its_16_9Alle var stille da sjefen snakket unntatt Knut, han var ikke på mute.


Taking notes during conference_16_9Alle deltakerne tok notater unntatt Knut, han hadde satt taleren på mute.


Hørte du oss? Eller er du fremdeles på mute? Vi har en beskjed til alle mutede venner der ute: Tro du oss, ikke et bredbånd i hele verden kan overføre følelsen av en god klem, et smil over bordet, eller en spontan applaus etter et innlegg. Ingenting er som å møtes på ordentlig sammen med 50 eller 500 av dine nærmeste kollegaer. Det kommer til å oppleves som 5 000. For etter måneder på Zoom, Teamz og Hangoutz er det kraftige saker å få en fysisk koz og klemz igjen.


Unmute dine ansatte og deg selv, slipp til møter, mat og mye moro. Vi har begrenset oss lenge nok nå - derfor er det på tide å UNMUTE YOUR BUSINESS!


People at conference at Quality Hotel Waterfront_16_9Alle var enige om at det hadde vært en fin dag unntatt Knut, han satt på mute.


Cosmos Congress Hall Clarion Hotel Trondheim_16_9Alle smalltalked i pausen unntatt Knut, han fikk ikke slått av mute.


Man in front of computer in w_16_9Ingen hadde vondt i magen unntatt Knut, og han burde ha satt på mute.


Ønsker du å gjøre konferanseplanleggingen så smidig som mulig? Velg en av våre tre pakker - så fikser vi resten!


Fra Small talk og Big Business, de små møtene og de store konferansene; siden sist har vi gjort det enda enklere for deg å booke møter online også.


På Quality Hotel™ har vi alt du trenger til konferansen. Vi tilbyr flere løsninger og ulike konsepter for alle typer møter.


Kanskje vil du slå på stortromma og dra rett til Nordens største konferansesenter.