Er du litt lei av skurrete lyd og bildet av kollegaen som fryser akkurat når han gjesper? Skulle du gjerne ha sett kollegaene dine samlet på en annen måte enn mosaikkmøtebilder på pc’en din? Har vi blitt tullete når vi sier at du kan ta en pause fra hjemmekontoret og dra på konferanse igjen? Ja, det har vi: pakk pc og lader, bytt ut kosebuksa med finbuksa og puss tennene, nå drar vi på en hybrid-konferanse!

Hybrid meeting at Quality Hotel Friends.
Velkommen, Osloooo! Velkommen, Stockholm! Velkommen, Carinaaaa! Og Jarle som følger oss fra Nydalsveien femtitoooo! Bild: Quality Hotel Friends

Send forespørsel om hybridmøte

Send oss en e-post til groups@choice.no for å booke!
chevronRight

Krevende tider kan også føre til enklere løsninger. Et møte gjennom connected venues er et helproft opplegg som kanskje er enda smidigere enn vi er vant til. Møtet foregår på mange steder i sanntid, både ansikt til ansikt og med moderne, digitale opplevelser. Hvor fett er det ikke at alle ser sjefen stå sammen med deg på scenen, mens dere i realiteten står 450 km fra hverandre?


Studio Flex. Hybrid meeting at Quality Hotel Friends_16_9 Nye tider, nye møtemåter, hurra!


En hybrid-konferanse skjer på flere steder samtidig. Altså, alt skjer samtidig. Tenk deg synkronsvømming på høyt nivå, bare at dere står trygt på beina. Alle får med seg det som skjer på scenen i samme sekund det skjer. Det faglige, underholdningen, maten og drikken, til og med smalltalken og tissepausene. Ingen går glipp av noe som helst, alle deltar. Og når vi alle opplever noe sammen igjen, det er da det beste skjer, det er da vi skaper kulturen vår igjen.


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/mqjURMnqJ9c


Så proft kan det se ut når dere møtes igjen, tenk å være en del av dette!


På hybridmøter er det topp trygghet og bare kulturen som skal blomstre. Er du sugen på litt liv igjen og nysgjerrig på dette med hybrid-løsningen? Herlig, for vi arrangerer alle typer møter akkurat som du vil ha dem, for 50, 500 eller 5000 mennesker. Vil du fortsette der dere måtte slippe i fjor, kan du starte med en e-post til groups@strawberry.no for å komme i gang igjen.
Er du interessert i mer informasjon om hybridmøter? Her kan du lese om pakker, priser og forskjellige løsninger.

Send forespørsel om hybridmøte

Send oss en e-post til groups@choice.no for å booke!
chevronRight