Det er nå det skjer! Du har ventet foran en skjerm på kjøkkenet, i stua, på soverommet i måneder og år, en evighet. Nå skal du ut i verden igjen, være live, møte kollegaer ansikt til ansikt, du skal på konferanse! Og vi har gjort det enkelt for deg, du velger mellom tre pakker - vi fikser resten.

People at a conference in the executive suite at Clarion Hotel Stockholm
Alle deltok i diskusjonen bortsett fra Knut, han satt hjemme foran pc’en og var på mute.

Men hva med den lille stemmen som hvisker bak hjertet som gleder seg. Den som sier: Vent litt! Det funket jo bra her på kjøkkenet, i stua og på soverommet. Man kanskje skulle ta den konferansen bak skjermen noen måneder til, likevel? Varsellampe: Det er på tide å UNMUTES!

Å Unmutes gjøres best sammen med andre. For å gjøre overgangen smidig for deg, har vi laget tre ulike pakker du kan velge mellom. Du velger og vi løser resten. Samle kollegaene dine, så ses vi snart på et hotell nær deg. Og husk å unmute Knut, nå skal alle med!

Bra, bedre eller best?

Vi har gleden av å presentere vårt enkleste (og beste) konferansekonsept noensinne. I alle fall for deg som skal booke og organisere konferanser. Vi gir deg tre forskjellige pakker å velge fra, avhengig av hvor bra du vil at deres neste konferanse skal bli.

Slik booker du:

Send en mail med din forespørsel til meetings@strawberry.no, så kontakter vi deg med prisforslag og en skreddersydd konferansepakke for deg og dine kolleger! Husk på å nevne hvilket hotell eller hvilken by du ønsker å arrangere konferansen din på, samt datoer og antall personer.

Bra - alt som trengs

Denne pakken inkluderer alt dere trenger for en skikkelig bra konferanse. Bruk dagen med å utøve magi i møterommene, ta en pause og nyt en oppfriskende lunsj. Når energinivået igjen begynner å gå nedover, står det herlig fika og venter på dere. For å avslutte konferansedagen på beste måte sammen med dine kollegaer, inngår en 3-retters middag med vinpakke, og overnatting med frokostbuffet morgenen etter.

Bedre - det lille ekstra

En pakke for dere som vil at konferansen skal inneholde det lille ekstra. Avslutt konferansedagen på en enda bedre måte! Her inngår (i tillegg til alt som nevnt ovenfor i Bra-pakken) nemlig en nøye utvalgt og oppgradert vinpakke til deres smakfulle 3-retters middag. Finnes det en triveligere måte å avslutte dagen på sammen med kollegaene?

Best - en konferanse med ekstra alt!

Her er noe for dere som synes at ordet “nok” ikke er nok! Book vår absolutt beste pakke, og overrask kollegaene med en konferanse som inneholder ekstra alt. Tenk å få kickstarte konferansedagen med en bugnende frokost sammen, og deretter avslutte konferansen enda bedre med bobler, snacks og en herlig afterwork-stemning! Denne pakken inkluderer også en fantastisk 3-retters middag med bankettmeny, aperitif, stor vinpakke og avec. Selvsagt får du hotellovernatting med frokostbuffet i denne pakken også.

Pandalus Conference room_16_9

Dere kan selvsagt også skreddersy konferansen ut ifra egne ønsker og behov. Kanskje vil dere passe på å bruke et par timer av dagen på hotellets spa? Her legger vi ingen begrensninger - send oss en e-post med dine ønsker til e-postadressen nedenfor, så hjelper vi deg!

Slik booker du:

Send en mail med din forespørsel til meetings@strawberry.no, så kontakter vi deg med prisforslag og en skreddersydd konferansepakke for deg og dine kolleger! Husk på å nevne hvilket hotell eller hvilken by du ønsker å arrangere konferansen din på, samt datoer og antall personer.

Les mer om våre konferansepakker her.