Møt Paola, vår concierge på Comfort Hotel Vesterbro i København. Hun har tidligere delt en av sine best bevarte København-hemmeligheter med oss, og i dag avslører hun enda en lokal hemmelighet. Hennes favorittburgersjappe: Bronx Burger Bar.

The Bronx Burger
The Bronx Burger regnes som et trendy sted med fantastiske burgere, til en rimelig pris.

Det har lenge vært populært med gourmetburgere i København. Noen av de mest kjente burgerstedene i den danske hovedstaden er Haché og Halifax. I hjertet av Nørrebro, et av de hippeste strøkene i byen, har Bronx Burger Bar imidlertid etablert seg som et herlig sted som reflekterer det pulserende og multikulturelle livet i bydelen.

Restauranten regnes som et trendy sted med fantastiske burgere, til en rimelig pris. Den ligger midt i velkjente Nørrebrogade, som er en av de første gatene i København hvor syklister og fotgjengere hadde høyere prioritet enn biler. Dette gjør gata svært populær, med fortauer fulle av folk og liv.

Hos Bronx Burger Bar er stemninga avslappet, atmosfæren åpen og gjestfri, og de ansatte er utrolig vennlige. Restauranten har to etasjer, inkludert biljardbord og foosballbord hvor lekne gjester kan kose seg. Så neste gang du har lyst på fantastiske burgere i en leken og imøtekommende atmosfære, er dette virkelig stedet for deg!

20150123_201438Foto fra Bronx Burger Bar

Besøk hjemmesiden for detaljer og for å ta en titt på menyen.

Leter du etter frokost eller lunsj, sjekk ut Paolas første tips: Café Kalaset.